ben balgatta ziebartta çektirdim. çizilmez film olayına son noktayı koymuşlar. köpeğim tırmalıyor hiç bişey olmuyor başka yere aysını yapsa kazıyıp bırakır. :)
Printable View
ben balgatta ziebartta çektirdim. çizilmez film olayına son noktayı koymuşlar. köpeğim tırmalıyor hiç bişey olmuyor başka yere aysını yapsa kazıyıp bırakır. :)
Valla ben ceza yedikten sonra film işinden soğudum daha da uzun süre çektirmem
film için en iyi adres bence de çölgecenler,,,,bizim vectraya 2005 de yaptırmıştım hala ilk günki gibi ne bi atma ne bi solma hiç mi bişi olmaz bi filme,,,,,şuanda fiyatları 200-250 arasında değişiyo bu arada geçen hafta bi arkadaşa yaptırdık daha........
maslakta sunroof center vardı duruyosa guzel fılm cekıyor...
LLumar ATR 20 CH SR HPR serisi filmlerimiz ön cam hariç tüm camlara uygulandı. Uygulama Çölgeçen'lerde yapıldı.
Bu adamlar gerçekten bu işin piri. Gerçekten çok titiz ve iki kişi birden çalışıyorlar (abi-kardeş). sedan bir araca film uygulama süresi yaklaşık olarak 45 dk ile 1,5 saat arasında değişiyor. Yalnız, mutlaka randevu alınmalı. Randevusuz çalışmıyorlar.
300 tl cash
filmler sonrası tadımlık foto..
http://i1270.photobucket.com/albums/...psdef250fb.jpg
Güncel olsun, Ankarada ön cama film çektirmek istiyorum..Önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer varmıdır?
doha +1111
em car emrah bey var yenimahalle tarafında ona uğrayabilirsin
Doha'da hallettim..Teşekkürler yanıtlar için..