Öncelikle sevinmemiz kimseye bişey olmadı diye olabilirmi acaba ? 2.si ise o virajı çok rahat dönerdi lastikleri bilmediğiniz için normal tabi.
Printable View
geçmiş olsun
Geçmiş olsun allah korumuş..daha kötü sonuçlar olabilirdi etrafta yayalar olsa düşünmek dahi istemiyorum..Neticesinde kaza isteyerek yapılan bişi değil size ve etraftakilere bişey olmaması sevindirici..
Geçmiş olsun.
olum az yede kendine bi telefon al lan bu nebiçim megapixel hatta megası gitmiş bunun görüntü kalitesi berbat koyma şöyle fotoları utanman yok mu
geçmiş olsun , bende kaza sırasında yakınında biyerde oturuyodum , sesi duydum geldim , baktım etraf kalabalık polis vs. gelmiş bile , ses çok tok geldi nerdeyse fren sesi bile gelmedi merak etmiştim bende kaza nasıl oldu diye , ama çok şanslısınızki kazayı 50mt ilerde yapmadınız , çünkü az ilerisi insan kaynıyo , tekrar geçmiş olsun , araç sanırım perte çıkıcak ?
kaza olduktan sonra gördüm ben çok geçmiş olsun, kazayı nasış yaptın anlayamadım trafik vardı sanırsam_? o yolda Clio çok savurmaz giibime geliyodu ama sadece düşünce,budan konuşması çok rahat biliyorum,yanlış anlama... geçmiş olsun...
geçmiş olsun
hiç kimseye biisey olmamasından dolayı sevinmisler resim cekmisler yapmayın beyler
yolda gezen bir aile arasına dalsaydın ne olacaktı aglarken foto cekecektiniz bende
hızlı kullanıyorum ama aracım sınırlarını biliyorum bi sahinle gazlamıyorum veya turbolu
vteclere kafa tutmuyorum:icon_wack
bence yasaklansın bu türlü konular, sonu hep tartışmayla bitiyor. tipik birileri yapma etme diğerleride sizde yapmıyormusunuz modunda yazılar yazıyor...
Geçmiş olsun..Orda o hız yapılırsa sonuc bu olur
aynen gazlıyıp makas attığım milleti ite ite aralara girdiğim oluyor ama genelde elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum sürekli kemer takarım arabaya biner binmez biraz komik ama alışveriş merkezinde otoparktan çıkarken ama arabayı ilk çalıştırdığımda sinyal veriyorum alışkanlık olmuş, koltuğum aynen olması greken gibi ayarlıdır hatta 2 elle sürerim bazı arakdaşlarlar dalga geçer kadın gibi sürüyorsun diye, tek uymadığım kural var hız limitleri radar olan yerde yavaşlarım ama genelde uymuyorum ama uyulcak ortam yok temde 90 la gitmek 140 ile gitmekten daha tehlikeli
Dedigin gibi gercekci olmak gerek...Hepimiz hiz yapiyoruz makas atiyoruz...Ama yeri cok iyi secmek gerekiyor hiz icin...Tutupta caddede o kadar kisinin oldugu yerde gazlarsan sonucun bu sekilde olmasi gayet normal..Verilmis sadakan varmis ki farkli sonuclar olmamis...Umarim gerekli dersleri almissindir...Gecmis olsun..