Kesinlikle katılıyorum..
Printable View
Q7 yok olmuş resmen.200den aşağı değilmiş bence hızları.
İçersen Alkolü Çekersen Sigarayı...Üstüne Birde Gazlarsan Böyle Kamil Gibi Patlarsın
Hakedene Hakkı Olmuş Bence...
İbret Alınacak Bir Hal
Ya Başkasına Vursalardı Arabasını Canını Alsalardı Başkasının...
Kaza Olayından Sonra Nefret Edıyorum Böyle Dangalaklardan...!!! Öküzün Öküzlüğü Kardeşinin Hayatına Mal Oldu İşte....Allah'tan Başka Yoldan Geçenin Canına Malına Zarar Gelmemiş
Kaskoda Vermez Parasını,Kardeşinide Getiremez Geri....
Ders Olsun Ayyaş Ayyaş Gazlayanlara
Çok kötü bir durum.O araba nasıl da parçalanmış ölee
bi türlü açamadım videoyu ya
Allah rahmet eylesin...
çok kötü olmuş:(
İşlek bi kavşaga yakın bir yerde çalışıyorum ve böyle şehir magandalarının hergün görüyorum.Bugun de gördüm.Hergün aynı kavşakta birbirini gaza getiren bir aragaz sesi sonra yeşilin yanmasıyla bir anda fırlamalar vs.
Adamlar trafik ışıklarını F1 pistindeki start lambası olarak kullanıyorlar.Su testisi su yolunda kalır.Üzülmedim.
sorumsuzluk..
ölene Allahtan rahmet diler.yakinlarina bassagligi dilerim.Q7 nin bu hale gelmesi sasirtici bir durum.kimbilir nasil gidiyorlardi.
Allah rahmet eylesin.
Alkollü araç kullananlara üzülmüyorum zerre kadar
Abicim alkole hiçbir lafım yok. Asla yapılamaması gereken birşey bile değil alkollü araç kullanmak. Ama zamanında hepimiz yaptık sürati şimdide otobanda 10 saniye,50 saniye basıyoruz.
Kimse basmıyorum ben demesin. Hepimiz basıyoruz gaza dibine kadar. Sinirlenince basıyoruz öyle ya da böyle hızlı gidiyoruz zaman zaman.
Ama en önemli şeyi unutuyoruz. Yollar aynı ama trafiğe her gün ortalama 250'nin üzerinde araç çıkıyor.
Çözümü ise süratin basit. Yaparsın insanların sürat yapabileceği hevesini atabileceği özel alanlar pist olur, korumalı özel düz yol olur adı her neyse.
Radar cezalarını 20,000TL'den başlatırsın gör bak herkes nasıl muma dönüyor. ( sürat sınırlarını makul seviyelere çektikte sonra tabi)
Neden alkol alıp direksiyon başına geçerler ki Allah taksiratlarını affetsin geride kalanlarına sabır versin
Bu kazada hız kesinlikle çok yüksek q7 yi bu hale sokmak ok büyük bir olay.
Çok kötü oldum cidden....Allah geride kalanlara sabır versin çok boktan bi olay :/
Allah'ım bizlerin canını korusun
Trafikte kendini kanıtlamayı adamlık bilenlerin izlemesi halen akıllanmayanların ders cıkartması gereken bir video.
off offf..
Yazık.......
q7 bile bu hale geldiyse varın siz düşünün
çok kötü olmuş gerçekten