bazıları çok iyi noktadalar.
ben daha yeni başlıyorum. :)
Printable View
bazıları çok iyi noktadalar.
ben daha yeni başlıyorum. :)
hala gönlüm farklı tamponlu sarı turuncu yeşil renkli koca stickerlı neonlu araçlarda :D
Eskinin fiber tamponu= Lip(mümkünse delikli laguna)
Eskinin neonu=Amerikan park
Denilebilir mi?
Bir de şu jdm olayını abarttılar bence... jdm far jdm kolçak jdm ot ...
Jdm stayla parmak olayı out ögg geldi , Hella flush çamurluk kaplama out
Orjinal sleep görüntülere ufak tefek ince trick stickerlarla mana katma olayı in
jdm vibratör var deseler satılıga cıkarsalar alan olur gıbıme gelıo
basmak olayıda cok gelişti eskiden tampon uzatılır camurluk lastik arası kol girerdi şimdi tamponlara esnek lip takılıp olabildiğince sase yere basılıyor :)
kararım kesın ve net sigarayı hayatımdan cıkardım bakalım bu sefer dayanabılcekmıyım
Ve AIRRIDE zamanı kendini iyiden iyiye belli eder,
mustafa abının ucak kokpıtlı swıfttı guzel bı ozet dıye dusunuyorum :D
air ride olayında yol tutuş muhabbeti geliştirilebilse, kullananı artar diye düşünüyorum
devır deyıstı buyuk jant sadelık ve hafıf gorsellık :)
airride nedir iste
benim de bilmedigim o :)
Air ride, amortisörlerde yay yerine hava yastıkları yada keseleri kullanılan, aracın uygun bir yerine yerleştirilmiş ( genelde bagaj olur) kompresor ile beslenilerek ve bir kumanda yardımıyla aracın sürüş yüksekliğini rahatlıkla ayarlamaya olanak tanıyan sistem..
dip basık yada jip gibi olabiliyor bir iki tuş sayesinde :)
airride 1-2 sene sonra çok daha yayılmış olur diye düşünüyorum fiyatlarındada biraz iniş olursa çok güzel olur
Airride'a karşı olanlardanım bende ama yaptıranlarıda takdir ediyorum ciddi güzel sonuçlar çıkarıyor araçlar bir iki seneye kalmaz canibeat gibi buluşmalarda olmaya başlar
araç altına pembe neon takmıştım nan... pembe neon...
http://gifs.gifbin.com/1234443297_ken_park_suicide.gif
Geçtiğimiz senelerde fiberdi. Şimdi sadelik daha ön planda. Sadece basıklık ve jantla birlikte kullanılıyor. 3-5 ufak dokunuşun dışında. Böyle giderse ilerleyen senelerde orjinal bineriz. :)
evet biz artık orijinal olarak biniyoruz ama otomobil tasarımcıları da ihtiyaçları karşılayan tasarımlar yapmaya başladılar. 2013 modelleri şöyle bir gözünüzün önünden geçirin. araçlara neredeyse hiç modifiye yapmaya gerek yok. kaporta hatlarından tutunda jantlarına kadar modifiyeli zaten. sadece basmak ve sarı park ampulü yeterli oluyor.
3 sene önce güzel bir konuya değinmişsiniz, şuan bile dediğiniz biçimde orjinalcilik var gördüğüm kadarıyla..
TRT şu konuyu okusa aslında tutardı o program.
bende konuyu yeni sandım ama olsun yinede yazacam şu aralar benim aklımda yüksek performaslı elektrik motorları var ama enerji büyük sıkıntı gibi duruyor daha ufak bataryalar daha yüksek depolama kapasitesi motordan direkt hız kontrolcüsü ile tekere tahrik vermek falan :mad2::icon_wack