Avatardaki silahlara dikkat M16 bile var orda :D
Akıllı olun :)
Printable View
Avatardaki silahlara dikkat M16 bile var orda :D
Akıllı olun :)
Konuyu Toplam 22 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
PASSATURBO1, 10ur_K, 34btr1907, Buğra A., CaN000, CasabLanca, doush, ef186, emre|, fatiii, focus musty35, Frid, hddsheriff, KuBilaYY, powERS, RC'ON, SULTANOGLU, Tolga_R, turbo16, tünayK, VolcanoS
ben demedim mi bu konu hit olur die bak birtane de misafir var kesin barkındır o bayılır egzotik araba ayy otomobillere:D
http://www.komikdunya.com/picture/bu...00751448PM.jpg
lol hahahah :D
o çükümülayyye laylaylilaylom
sigara ıcıp gelecegım....belkı koltugu kabaran olur dıye soyledım...kısa malboryo icecegım...
güzel konu:D
evet m 16 var hemide benim:D
egzorsist olmadı şirkette tek başımayım bu kat bomboş şu ana kada rherşey normaldi ama şu anda korktum :D
şimdi abi makaraya sardık die yanlış anlama konu aslında süper seninde olduğu gibi bizimde merakımız var tr deki supersport araçlara neler var kimde var die fakat forumda üye olupta böyle x-treme araçlara sahip olsa bile araç sahibi benim öyle arabam var aha buda resmi demez ya aracını etiket etmek istemediğinden yada görgüsüzlük olarak göreceğinden biz sonuç alınamayacağından eminiz o yüzden konu makaraya sardı ama bu gece böyle bir konuya ihtiyaç vardı az güldük eğlendik saolasın kitlenene kadar konu devam:D