eskisinden yapsınlar ben alırım valla çok bindim çok gazladım köpek gibide gidiyo yanieski kasası olsun bizim olsun
![]()
eskisinden yapsınlar ben alırım valla çok bindim çok gazladım köpek gibide gidiyo yanieski kasası olsun bizim olsun
![]()
bencede dönmesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
2010 diye ufugn arabayı sürselermiş piyasaya daha verim alırlardı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Unorino olmuş bence
fiat 500 alır bunu alıcağına..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bu haliyle hiç dönmesin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Bu fiatı anlamak mumkun degıl valla. Bazen yanlışlıkla da olsa güzel tasarım yapıyorlar... Ama bu cidden çok kötü...
hep derim ne varsa eskilerde var diye
eski uno cok daha güzell ... bu ne böyle fiorinonun önü alıp kangonun yüksekliğini almıslar
saçma sapan bişey olmus hayır sunu anlamıorum hiçmi göz yok sizde arkadaşş
bunun neresini begenipte bunu üreticez diyolar hayret valla yaa![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
öyle arabamı olur yaaa.bunu çizen mühendisin ya kafası güzelmiş yada hiç karşısına geçip bakmamışlarama üretilirse türkiye pazarında satılır bence.ucuz fiyat 1,3 multijet dizel ve otomatik şanzuman koysunlar klimasıyla beraber sorunsuz ucuz bi araba olursa bu arabayı alan bayan çok olur:d
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)