tem bize kalsın her tarafa ağaç tikeriz yaw :D:D
Printable View
tem bize kalsın her tarafa ağaç tikeriz yaw :D:D
5 köprü daha olsa yinede tem bize kalmaz ;)
istanbulun ayak basılmamış,yeşil ,ferah bir yeri kalmayacak yazıkk!!! ayrıca hiç trafiği rahatlatacağını düşünmüyorum çok saçma bir yol,sol elinle sağ kulağını tutmak gibi birşey:D
rantçılar almıştır çoktan oraları daha bi zengin olurlar şimdi
Bizim evin değeri artar, satar şehirde ev alırız:hahaha:
beylikdüzü eskiden şehirdışıydı, şimdi bildiğin şehir oldu artık istanbulun içi diye geçiyor neredeyse, orası da istanbulun tek yeşil alanıydı, orayı da kapatıcaklar , etrafı villalar , rezidanslar ,oteller ,iş merkezleri dolacak, haritadan bakıldığında istanbulda yeşil alan görülmeyecek, amaçları bu.
dün başkan metrobüs sene sonuna kadar beylikdüzünde dedi hayırlı olsun :D
Garipçeden girerse sanırım Orman içinden Göktürk -Kemerburgaz istikametine geçip oradaki Otobandan devam eder. Yapılırsa trafikte ne olur bilmem ama zaten o civarlarda Villalar çok var :) Aslında açık alanlarda var bakalım hayırlısı yol nerden geçecen acaba Garipçeden sonra :) Bizim Bahçeköy iyice değerlenir artık :) ORman içinde bile trafik varken iyice keşmekeş olacak :)
kamyon tır otobuslerden rolling yapilmiyodu 3 den 4 de atiyosun daha otobus cikar karsina tır cıkar yeni nesil rollingciler icin bence guzel bi dusunce 3. kopru.
bu arada yapilan hizmetleri elestirmekte daha kafadan bizim milletinize ozgu bisey galiba.
orman vasfını yitirdiyse ağaç dikersein yeniden orman olur, kalkıp burdaki ağaçlar kurudu e o zaman tamamen yıkalım köprü yapalım demezsin.
Memlekette şehir planlamacılığı diye bir şey yokki adamlar kafasına göre takılıyor, şehirde nefes alacak yer kalmadı yeşil diye bir şey kalmadı, çoluk cocuk apartmanda büyüyor, kedi görünce korkuyor artık çocuklar hayvan görmediğinden...
köprü şart.
bi güzeli vermeden bi güzele kavusamazsın.
umarım orda yok edicekleri yesilliği baska yerlere dikerler..
hiç sanmıyorum ömer öyle bişey yapcaklarını
garipçeye yeni gittim geçenlerde çok güzel bi yer orda geçicekmş nasıl olcak bilmiyorm ama sanırım yazık olcak oralara ama çözüm bu ise bekleyip görücez hayırlısı olsun