saglıklı sıhhatli nice senelere :)
Printable View
saglıklı sıhhatli nice senelere :)
edi pörtlek tuyu abi :D
hahau valla bu sene konuyu kendim açtım diyemi bilmiyorum ama ayrı bi sevindim yaw :D
görüpte kutlayan görmeyip kutlayamayan yada gördüğü halde kutlamayan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim ;)
beni sizler yarattınız :D :D
ve bizler yok ederiz :D muahhahahaha :D
görmemişin bı dogum gunu olmuş sene boyunca güncellemiş :D:D:D
nan deli ben niye güncelliyim birileri kutluyo sürekli bende teşekkür ediyom :D
huahau teşekkür ederim gardaşşş :D
ulaaa kanka bende huylanmadımda daha farklı sexy cezbedi ahenge sahip bi konu bekliyodum iyiki Duydun iyiki Vaysın iyiki Bmw sahibisin iyiki Türk sün iyiki erkeksin iyiki adın Mustafa iyiki solak değilsin iyiki atmosferik değilsin iyiki aynı il içerisinde değiliz :D:D:D
ahuahua manyak :D :D
la Bro, aslında ihtiyacım olan yaklaşık 43 kalem şey var. bi ara onları araştırıp not aldım. ama notları sonra ihtiyacım olmaz diye attım. o yüzden tekrar not tutup, ihtiyacım olan 43 şeyi tekrar not almam lazım. bunun içinde önce ihtiyacım olan 43 şeyi hatırlayıp, not etmem lazım. ve bunun akabinde daha fazla saçmaladan bunları özel veya yüzeysel olarak, toplum içinde veya face to face tarzında belirtmek, bildirmek, iletmek, söylemek, yazmak, çizmek kısacası benim Bişeylere ihtiyacım var:icon_wack
allahım aklımı aldın yeni görüyorum laa nice yıllara davşanım
ehuehe gülbağlıdan beklenir bi hareket:D
mutlu yıllar :D:D:D
güncel 18 karakter.. muştu ben ceco toplam bu kadar yapıyoz.
Bugun doğum günü olanlar
niko erden (34), fatih_m28 (32), mmustu (30), gkn//M (29), _NOS_ (27), SeRKaNCa16 (23), Can Çağlayan (21), ag_vtec (21), lilboy (21), Yıldırım Şölen (20)
Muştu abi bize kolpa yapmış :D tekrardan kutlayalım onu :D
len hortlanmayın konuyu :D