Dün gittim arabanın bandrol borçlarını ödedim ve temiz kağıdı aldım, arabayı TÜV'e götürücem eski cezalar görünür mü ? Ödenmemiş cezalarım var 3-4 tane sorun olur mu ?
Dün gittim arabanın bandrol borçlarını ödedim ve temiz kağıdı aldım, arabayı TÜV'e götürücem eski cezalar görünür mü ? Ödenmemiş cezalarım var 3-4 tane sorun olur mu ?
cezalar internette(gelirler gov tr mtv sorgulama da) gözükmüyorsa sorun olmaz.çünkü elemanlarda o siteden bakıyor.
cezalar gözüküyo diye biliyorum
temiz kagıdını almışsın artık başka sorun çıkmaz cezalarla ilgili
Amcamın oğlunun adına almıştık arabayı koç indirimi için sonra babam üzerine aldı ama vergi dairesinde hala amcaoğlumun üzerine görünüyor araba o yüzden mtv sorgusunda hiç bişey çıkmıyor.
ruhsattaki isimle vergi dairesindeki isim farklıysa eğer muayene yapmazlar onu düzelttirmeniz gerekir
körler sağırlar
temiz kağıdına gerek yok sorgulama yapıyorlar zaten ama ruhsat üzerindeik isimle vergi dairesinde isim tutmalı tutmuyorsa düzelltirmeniz gerekir vergi dairesinden düzelttirene kadar yapamazlar muayenenizi
körler sağırlar
aynı şeyı ben yaşadım araba eskı sahıbının adına gozukuyordu muayeneye almadılar umranıyedekı motorlu tasıtlar vergı daıresıne gonderıyorlar dilekçe ve aracın satıs kagıtları , eskı sen aldıgın tarıhten berı odenen vergı tahsıl makbuzlarının aslını istiyorlar bılgısayara işlenmesi tam 1ay surdu benım 1 ay mecburan muayenesız gezdım
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
temız kagıdı aldıysan hıc brı sıkıntı yok ama onlar bakıyorlar ordan + ruhsat o harfı yok genel olarak 0 sıfır vardır o harfı olanlar ek 1 dolduruyorlar yoksa gecmıyor muaneden bılgınıze![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
aynen o durumu yaşıyorum işyerinin arabasında şase numarasında yapmışlar o hatayı ruhsatı degişritmeden işlemiyolar muhayneyi bu gün gittim ek1 dolduran müşavirde yanlış doldurmuşzaten trafiktekiler ilgilenmiyo bide bu hata tüv deki adamlar dogrusunu yazıdırın gelindiyo yanlış ek1 de de onay veriyo az daha dikkatsiz olsam boşuna ruhsat degiştirmiş olucam
araba muayeneden bağlanmıştı 5 gün süre verdiler ruhsat yaprağının biri hala trafikte nasıl çıkıcam bu işin içinden valla kafam karıştı.
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)