+55555555555555555555
Printable View
Karşıyakanın çıkmasını çok istiyordum,eski takım arkadaşım oynuyor şu anda Karşıyaka'da.kımset değilmiş,tebrikler Konya spora.Altay'da alıcağı maçı verdi.
bir izmir takımının çıkmasını çok isterdim bu hükümetle zor malesef :)
bi izmir takımı çıktı zaten bucaspor izmirde değil mi?
onu saymıyorlar izmirden...
altay kendine yazık etti.konyaya tebrikler
buca herturlu altaydan daha ıyı trıbun yapar.
Goztepe ıle karsıyaka superlıgte olsun.
Goztepe gursel aksel 'de
Karşıayaka'da Aksoydakı Karsıyaka stadında oynasın macları bakalım hangı baska takım deplasman yapabılıyo.
15 sene geçti hasret bitmedi
süperlig umudu hiç tükenmedi
bu sene son olsun herkes *** olsun
haydi bastır şanlı Karşıyakamız.
her sene olduğu gibi bu sene de tribündeyiz hep destek tam destek Karşıyakam.
bu nedemek ali? yani gelemzler edemezler muhabbetimi? eğer öyleyse bitane diyarbakır vardı dediklerini yapan? karşıyakayada göztepeyede gerek kalmaz böyle gelmek istiyorsanız.... Güzel tribun güzel maçlar izlemek için karşıyaka göztepe ligde olsn isteyenlerdenim bu sene bursanın tribunde yaptıkları çok güzeldi geçmişinde kavga gürültü küfürden geçilmesede değişim göstermelerini tebrik ettim
Altay bu alanda Fenevbahçe ile yarışacak az kaldı , 6 kez final oynayıp kaybettiler. Bir türlü çıkamıyor Süper Lig'e.
Göz-göz gelsin gerisi fasafiso.
+1 anca işleri gucleri laf solesınler birbirlerine. izmirin efendisi herzman biziz desinler. falanlar filanlar.
evet izmirde. hatta ben bucada yasıyorum.
bunu yeni duydum neden ?
bencede seneye duser muhtemelen.
buca bence altaydan daha iyi tribun yapamaz neden ?
altay senelerdir bi çekişmede. bi taraftar kitlesi var ve bilincli taraftarlari var.
buca ne yazıkkı oyle degil. bilincli taraftar cok az. ve gecen sene basladı buca sporda taraftar olayı 2 sene oncesıne kadar ne bank asya vardı ne taraftar.
buca goze batmaya basladı herkes birden koyu bucalı kesildi.
altay kalitesinde bi taraftarı kesinlikle yok. cok az bi kısım gerisi bucaya sonradan gelen insanlar hatta izmire sonradan gelen insanlar. onlarda zaten bildiginiz sokaktaki modeller. ;) anlatabılmısımdır umarım.
ama ksk ve gozgoz bence super lige aynı anda cıkmasın ya. bırı cıksın obur sene oburu cıksın. yoksa cooook daha fazla olaylar olur.
bucalyım bucaspora tebrıklerımı sunuyrum:)
bosver ya cok parlıyorum ben bole trıbun konularında kalp kırmaya gerek yok konyaya superlıgte basarılar