OK gelirsen haber ver...
Printable View
OK gelirsen haber ver...
günceldir kıbrıstaki tt ciler arada bi çıkıp bn burdayım diosnz sımdı nerdesınız..
kimseden ses seda cikmiyor :)
bn kes plaka vtec i tanıyan arkadaşıma söledim dün haber vericekti o arkadaşa bakalım ya düşerler o gün gelınce snr fotoları koyarız aa ordamıydınız derler...
Kes plakalı arkadaşın ismi Bugra mı? Eger oysa söledim ben gelicekler orda olucaklar yani.
bi plan varmi ortada tam olarak? saat kac gibi orda olucaksiniz siz? daha sonra biseyler yapilicakmi yoksa ordan herkes devammi edicek falan gibi..
valla magosadan yaklasık bi 10 araba sabah saat 9 da harakete edicek rolanti şekli 10buçuk max saat ordayız satndımızı cadırımızı kurup arabaları içeri alıcaz alp bi arkadaşıyla gelicekmiş aksi durumda alp bnle gelir sıkıntı yok bı arkadas daha vardı oda gelicek heralde tam bilmiyorum bu arada donüş yolunda toplanırsak bi girne yaparız yemek fln yeriz diorum bn ....
alp inan bilmiyorum adını sınıf arkı cok yakın arkadaşım ona söledim iletirim dedi...he bu arada subay arkadaşımız var lefke girne arasında görev yapıo oda gelicek forumdaki ismini hatırlamıorum keşke arabasını getirebilseydi kıbrısa autoshowda yerini alırdı cefiro a31..
olsun artık yapacak bişey yok haziran 15 gibi gene orlardayım nasipse bakalım bu defa haberleşiriz hem magosaya gelicem bu kez :) size şimdiden ii eğlenceler...
eyw.10krktr.
ok pazar sabahı alırım senide akşamda girne planı yaparız ...
güncell bu güne kadar cıkmadı bundan snrda cıkmaz kımse...
benim gelme durumu iptal, sizlere iyi eğlenceler :)
sağlık olsun ...
moruk çok geçe kalmayalım pazartesi interm jury var sizin yokmu :)
bnm perşembe günü..
gelenler kimler şimdi.
1.rıdvan
2.alp
3.umit
4.bugra
5.livestrong
6.?
inş. bende orda olucam bugun gıtcem eger gorusup tanısırsak sevınırım...