8-10 güne gelir muhtemelen. ben akşam banka hareket bilgilerini alacağım. ödeme yapanları da buradan yayınlarım size. ya da yönetim izinli bir başka başlık falan açarız.
8-10 güne gelir muhtemelen. ben akşam banka hareket bilgilerini alacağım. ödeme yapanları da buradan yayınlarım size. ya da yönetim izinli bir başka başlık falan açarız.
siparişler gücel mi ?
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
3 adet sipariş ettim bu gün. Bakalım gelince video yayınlarım. Aklınızda olsun satıcıya not düşün. Pakete SPY yani Casus yazmasın. Gümrükler pek sevmiyor bu lafı.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bende sipariş verdim geçen hafta gelir bu aralar herhalde gelsin bende bi video eklerim..![]()
gkhunk hesabına para gonderemıyorum ıs bankası bankamatıkten gondermeye calıstım olmadı artık pazartesı bankadan halledıcem eger varsa ıs bankası hesap no super olur.
1 hafta 10 gun kadar once siparis verdim hala gelen giden yok hatunları bekletiyorum valla uyuz oldum gelecekse gelsin artık![]()
30TL hesaba aktarılmıştır 2 adet kamera için
sadece 2 kişi ödeme geçti ve 26.05.2010 günü siparişleri geçtim.
Recep Yıldız - 1 adet
Mustafa Kemal Tekin - 2 adet
Gökhun KURT - 1 adet.
başka almayacağım. geldiğinde satın alanlara haber ederim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu hafta içi gelir sanırım kameralar
kameralar geldi, adres verin de kargolayayım hemen.
Recep Yıldız - 1 adet
Mustafa Kemal Tekin - 2 adet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)