+ 1 bende isterim :)
Printable View
gkhunk vazgeçecek şimdi :p
beyler selam, kusura bakmayın yazamadım.
listeyi 30 yapalım ve 15+15 olarak isteyelim derim, totalde fiyatı aştığından gümrük yemesin bir de, sonra ben buradan bi de gümrük yedi + para lazım dersem küfredersiniz bana :D
beyler 37 kişi olmuşuz :) şimdi ben şöyle yapacağım, yazılan kişileri sırası ile listeledim. gümrük konusunu takılmadan sıra ile alacağız.
Bugün adama kargo bedeli için mail yolladım, gelişmeyi buradan yazacağım. yani 10 usd kargo dahil bize bir adedinin geliş fiyatı, ben de bu bedeli tplu alım olduğundan aşağıya çekmeye çalışacağım. bu fiyattan fazla olmaz, az olması için kasacağım.
ürün bu;
http://cgi.ebay.com/30FPS-SPY-Hidden...item2306ebc28f
güncel liste bu, talep sırası ile;
gkhunk - 2 adet
erhann - 2 adet
vtec - 1 adet
mixercempl - 1adet
_sinan_ - 1 adet
efe-E - 3 adet
WRX_STI - 1 adet
chaylak - 1 adet
Swift - 1 adet
DogukanB - 1 adet
su_vtı - 1 adet
car wolf - 1 adet
TolgaEsentepe - 1 adet
Malii - 1 adet
Caneration - 1 adet
Sekolive - 1 adet
Çetindemir - 2 adet
tılsım - 1 adet
simao - 1 adet
schumi - 3 adet
ruudvan - 1 adet
_sinan_ - 1 adet
xcelboi - 1 adet
aqustic - 1 adet
onursumer - 1 adet
zazy - 1 adet
rsyildiz - 1 adet
.::EmrE::. - 1 adet
coolvtec - 1 adet
XoR - 1 adet
şimdi gümrük takılmaması için 1 gün ara ile satın alacağım, yani sonra ismini yazanlar ortalama 1 gün sonra alacaklar, aslında çok da fark yok. kargo süresi haftasonu hariş 8 ile 10 gün arasında bana geliyor, adresleri ürünler geldiğinde bana pm iletirsiniz, ben de toplu halde bir seferde çıkarırıım kargonuzu, hatta onu da toplu vereceğimden onda da indirim yaptırırım, çok fazla kargo ile çalışıyorum çünkü, indirim olası.
kardeş madem 2 seferde alacaksın ürünleri gümrük binmesin diye bence aynı adres ve isim verme ikisine nasıl olsa o ikisi buraya geldiğinde gümrükte çakışacaklardır.gümrükte bunu gördüğünde kıllık çıkartacaktır.imkanın varsa başka isimler ver der.ücret konusundada görüşmelerini yaptıktan sonra buraya yazarsan ücretleri hesabına yatırırız.herkes cumaya kadar yollasın sana ücretleri sende duma günü ödemeyi yaparsın adamlara.parça parça olmasın.1seferde halledelim bu işi.
adanaya tek adrese yollansin bizim tayfaya yani
haklısın, o zaman ben adamlardan bedeli öğrenir öğrenmez size buradan hesap bilgilerini geçerim, toplar alırız. akabinde de adresleri bana geçersiniz, ben not alıyorum hepsini.
farketmez ayrı bir hesap daha açarım, ayrı adreslere isteriz sorun olmaz.
http://vimeo.com/8589143
buda cihazın kayıt videosu tekrar bilginiz olsun.sonradan yok ben duymadım yok ben görmedim işine dönmesin :D
hesap numarası bilgisi bekleniyor :)
benide ekleyın bitanede ben istiyorum.. :)
eee bayağı kaliteliymiş çekimi yahu :S beni de ekler misiniz listeye
satıcı ile konuşup ürünlerin toplam değerini kargosu hariç 150 euro altı gösterilirse hepsi tek seferde gelebilir. Olaki 2 partide ürünüleri alıcaksak da aynı adres aynı isim olursa gene takılacaktır bence.
güncel liste;
evet düşük fatura için de yazdım zaten :D
gkhunk - 2 adet
erhann - 2 adet
vtec - 1 adet
mixercempl - 1adet
_sinan_ - 1 adet
efe-E - 3 adet
WRX_STI - 1 adet
chaylak - 1 adet
Swift - 1 adet
DogukanB - 1 adet
su_vtı - 1 adet
car wolf - 1 adet
TolgaEsentepe - 1 adet
Malii - 1 adet
Caneration - 1 adet
Sekolive - 1 adet
Çetindemir - 2 adet
tılsım - 1 adet
simao - 1 adet
schumi - 3 adet
ruudvan - 1 adet
_sinan_ - 1 adet
xcelboi - 1 adet
aqustic - 1 adet
onursumer - 1 adet
zazy - 1 adet
rsyildiz - 1 adet
.::EmrE::. - 1 adet
coolvtec - 1 adet
XoR - 1 adet
selim bayrak - 1 adet
orhansah - 1 adet
39 oldu :D
Bende istiyorum benide listye yazabilirsiniz
+2 tanede bana :)
gell gell kameraya gell..
Gelmedimi cevap maili.
beyler toplu alımda indirim olmuyorsa kasmaya ne gerek var?
ben dun kendim aldım 9 kusur dolara geldi bana:D fark eden hiç bisey yok ebay kullananlar kendileri alsın kullanmayan arkadaslar bu yoldan devam edebilir...