edit: yani hiç bi tehlike yok girilmesinde aslında öylemidir?
Printable View
tehdit vs olmasa bile artık bu işe giricek adam bulmak zor tamam kazanırsın ama ilk tr ye getirdiğinde kazanırsın yatırırsın paranı elbet birileri cıkar.sen adam toplarsın o başka adam toplar böle 3-5 3-5 kazanırsın ya arkadaş 700 dolara urun alıosun 700 dolarını ufak ufak yatır borsaya borsadanda anla o işten kazanıcagın parayı ordanda kazanırsın altın al onu sat dolar al dolar sat yine kazanırsın kazanılmıcak para yoktur işi bilmeyen adam vardır.
belkide işi bilmeyen adam sensindir....bilinç şart boşuna paranızı vermeyin...yan apartmanda iddaa var daha dorusu bet var global yarışlar var bigün girerim 10 tl ile cıkarım 500 tlyle bir gun gırerım 500 tlyle çıkarım 10 tlyle sonuç kasa her zaman kazanır.....
Umarım girmemissinizdir.. :) 14 Mayıs 2010 haberi (Hürriyet)
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14720289.asp?gid=373
Bence girmeyin. Genellikle hikaye şöyle oluyormuş. Bendeki gibi.
Çok da muhattap olmadığın öyle arayıp ta sormadığın bi arkadaşın bir vakit seni arıyor. İş yapacaz müsaitsen gel. Ne işi diyorum.:beuj: Telefonda anlatamam diyor. Neyse diyip gidiyorsun. Bi kafeye gidip oturuyorsunuz. Artık o arkadaşınızın üstü geliyor başlıyor klasörü açıp anlatmaya. Tarihte ''Tarım devrimi'' diye bişey olduğundan bahsediyor.Ürünlerinin güzelliğinden bahsediyor. 3 lü dengeden söz ediyor. Ürünlere bakıyorsun. Çok az çeşit ve kullanışsız ürünler. Biodisc diye bişey ver mesela. tutupta 600dolar verilmez. İkan etmek için sürekli uğraşıyorlar.Hele benim gibi çok da gözü açık olmayan biri isen bombardımandan çıkman zor olabiliyor. Hedef kitle çoğunlukla öğrenciler. İşe girmek için tek seferde 600 dolar veremiyeceğin için borca sokuyorlar seni. Uçan kuşa borcu olan beş parasız artık bu işten başka bişeyle uğraşamayacak hale geliyorsun.Sonra kara geçermisin bilemem ama ben son saniyede reddettim.Titanın ürünlü versiyonu.
eğitim şart...
daha bundan bir hafta önce mecidiyeköy deki yerleri(hücre evi,ofis,sığınma evi artık nederseniz deyin tanım bulamadım) bir arkadaşım bana işe girdim gel sanada göstereyim dedi, dedim ne işi bu ticaretle ilgili dedi bana merak ettim tamam bir görelim neyin nesidir falan diye gittim bildiğiniz öğrenci sığınma evi gibi birşey ne kadar öğrenci tayfası varsa orda yurtlarda kalanlar 8-10 kişi eve çıkıp varını yoğunu bu işe verenler mi desem her çeşit insan neyse devam edeyim ben diyorum içimden aga nereye geldin:D sonra beni bir odaya aldılar hayallerin ne? diye girdiler konuya attım sıktım bişiler:D sonra bana hafif ne satmaya çalıştıklarını anlatmaya başladılar bioenerjili bilmem neler(inanmayın laa bildiğin cd yi yutturuyolar) tatil paketleri ve bilişim teknolojileri. bende dinliyorum o sırada anlamaya çalışıyorum sadece bize satın reklammı yapın demek istiyorlar sonradan iş anlaşıldı bana 2 arkadaş getirmemi sölediler(cebinde para olacak aç gözlü olacak hep fazlası için arkadaşlarını bu işe sürüklücek insanlar) bende ee dedim sonra sistemi anlatmaya başladılar 3puan 1 puan kat kat adam geldikçe para alıyorsun aldığın puanlar belli bir meblaya eşit oluyor sonra bana bu sisteme girebilmek için 700-1800 dolar arasında bir harcama yapman gerekiyor dediler sistemi çözmüştüm zaten bizden aldıkları parayla tek tek çarkı çevirmeye çalışıyorlar amaç marketing yada başka bişi değil aç gözlü hep fazlasını isteyen yetinmeyi bilmeyen insanları çekerek sürekli taze para akışı zaten giren insanlar tatilmiş yada başka birşeymiş diye sorgulamıyorlar bana 1800 dolar bul gel dediler ben öğrenciyim ayağı çektim ilk borç bul harç bul kaçmaz bu falan filan geç kalma yok dedim bende para mara hadi görüşrüz dedim kaçtım direk insanları zayıf olanları kullanmak için en iyi yol bence hayallerini hırslarını kullanıp köle yapmak her köle yeni bir köle demek onlar için ama sistem durduğunda kimse sorgulamıyor para nerden gelicek diye neyse benden bu kadar size sadece diyeceğim kimse hayallerinin tutsağı olmasın elinizdekinin kıymetini bilin aç gözlülük ve hırsınıza kurban gidip elinizdekileride kaybetmeyin muhtaç olmayın
akşam haberlerde izledim 40 kişi gözaltına alınmış
titanın adı değişmiş hali gecenlerde haberlerde bahsediliyordu bu dolandırıcılıktan