darısı başımıza hoşgeldin.
Printable View
darısı başımıza hoşgeldin.
hoşgeldin abi aldın artık kağıt parçasını hadi hayırlı olsun ama bırakılırmı oralar yaw :D
serkanım oralar hep bizim :) kamuflajı attık üstümüzden bundan sonra sık sık gıderım edremit,akçay,ören ;)
Hoşgeldin kardeşim :)
gözün aydın hoşgeldin
teşekkür ederim saolasın
kardesm hg . allah bızımde sag salım gıdıp gelmemızı nasıp etsın :)
moruk Allah yardımcın olsun :)
hoşgeldin.
Gözün Aydın Eser.
Hoşgeldin..
Abi hoşgeldin ya akşam yanındayım :D
senin ve yakınlarının gözü aydın :) keyifli forumlar
Allah böyle bir topici banada açmayı nasip etsin :D
Hosgeldin kardesim :)
Gözün aydın eserim. Hayırlısıyla bitirdin. görüşmek üzere
01.25de konuyu açmış 08.25de cevap vermiş asker olduğu nasıl belli koğuş kalk :D
hoşbulduk...
saol ömer im sonunda yedik bitirdik,hoşbulduk ;)
saol kardeşim teklif yok biliosun kapı sonuna kadar açık
saolasın,herkeze keyifli forumlar
amin kankam amin,daha geç kalma pişman olucaksın :)
hoşbulduk
saol görkemim walla inanamasamda bitirdim :) en yakın zaman da görüşmek üzere
dua et sabah 06.00 da arayıp koğuş kalk yapmadım :)
hadi hayırlısı olsun eser hoşgeldin.
Gozun Aydın Kanka Hosgeldın :)
hoşgeldin eser
hoşgeldin kardeşim
Gözün aydın hoşgeldin ;)
arkamdan cevırdıgın dolapların pesındeyımm yeter oglumm sana ınsan gıbı konusmak ıstedım ama sen anlamadın bundan sonra ben sneın pesındeyım barı bıraz delıkanlı olda anla ne demek ıstedıgımı artık karı gıbı dedıkodu yapmazsın sagda solda bos konusmazsın su hazımsızlıgın var ya basına daha cok ıs acar senın
hayırdır melii
peki tamam
kardeşim gözünaydın hayırlısıyla bitirmişsin geçmiş olsun,darısı başımıza bakalım bu ay bende yolcuyummm..
Hoşgeldin Eser abi güzel zamanda geldin tam sezon başlangıcı:)
benmi arkandan dolap çevirmişim 10 gün bekle 10 gün sonra sana kim ne konuştuysa onuda al gel yanıma,madem peşimdesin 10 gün sonra nerde nasıl istersen görüşelim bana delikanlı ol diosun (beni bilen ztn bilir,kimsenin arkasından konuşmam ne varsa yüzüne sölerim) ne zaman çocuklarla telefonda senin konun açılsa ben o adamı tanımorum bana anlatmayın dedim.
madem senle benim aramda ne die dünden beri buraya yazıp reklam yapıosun,hala boş işlerle uğraşıosun neyse burda yada başka bir forumda konuşmuyorum 10 gün sonra ayaga kalktıgımda sen ben ve kim sana bişeyler sölediyse O görüşelim bakalım ama ben bi kelime yapmadıysam böle bişey çıkmazsa o zaman işler terse döner burda yaptığın atar gider boşa gider uyandırıyım...
bu sana son postum 10 gün bekle
Gözün aydın. Hoşgeldin tekrardan
Gözünaydın Hoşgeldin
Geçmiş olsun kardeşim...
gozunaydin hosgeldin