geççmiş olsun
Printable View
geççmiş olsun
melii burda konuşmuycam diorum zorla konuşturuosun küçük düşüoruz bütün foruma kimse bizim kavgamızı tartışmamızı dinlemek okumak zorunda değil,2005 ten beri birbirimizi tanırız ederiz hiç önemli değil dün de tanısam 10sene öncede tanısam kimsenin yüzüne söliyemeyeceğim şeyi arkasından konuşmam,sebin yüzüne ne sölediysem onu konuşmuşumdur ki ne zaman konunu açsalar ben tanımıorum dedim açmayın muhabbetini bende bu kaşarlığı yapanı mrk ettim ama şimdi değil 10 gun sonra ameliyatlıyım oturdugum yerden kalkamıorum evin içinde de böle bi mevzuyu tartışamam
ayrıca ben senin aileni tanımam etmem,tanımadıgım kimse içinde kelime etmem benim derdim senleyse kelimem de sanadır ailene değil,10 gün sonra görüşelim
ikinizede burda tartısmak yakısmıyor bnce 15 ay bekledniz 10 gun daha bekleyin yuz yuze konusursunuz hala çözulmezse toplanırız hep beraber öyle hallederiz konu neyse.. adam askerden yeni gelms bnce suanda konusulcak şey değil..forumda konusulck konu hiç değil.. kendi aramzda tartısmamızı ypcaksk bunu toplanır yaparz forumlara gerk yok.. ikinizde yaş olark buyugumsunz karısmak dusmez bana ama benm gorusum bu..
h.g. eserrr :D sen war ya sennn :D adam gibi adam :D ağustos ta bende giderim h.g. yanına gelıjez :D ne ıstıosun gelırken :D
ben hiç muhattap olmak istemiorum ama madem biri böle böle bişeyler demiş O şahsı mrk ettim kimse getirsin bakalım 10 gün sonra çıksın piyasaya ben bu konuda kendime güveniorum tek mrk ettiğim bu olay çatladığı zaman ne yapılacak?ben bir özür kabul etmiorum bunu şimdiden söliyim bunun dieti farklı olur burda cümle aleme rezil olduk,ayrıca ben askerdeyken senınle o kadar konuştuk kaç defa melii nin muhabbetını yaptık yada kaç defa konusu açıldıda ben o adamı tanımıorum dedim?
hoşbulduk sayın malçok evdeyim yatıyorum hastaya ne getirilirse ondan getir bana
hoşgeldin :)
[QUOTE=eser;1376741]ben hiç muhattap olmak istemiorum ama madem biri böle böle bişeyler demiş O şahsı mrk ettim kimse getirsin bakalım 10 gün sonra çıksın piyasaya ben bu konuda kendime güveniorum tek mrk ettiğim bu olay çatladığı zaman ne yapılacak?ben bir özür kabul etmiorum bunu şimdiden söliyim bunun dieti farklı olur burda cümle aleme rezil olduk,ayrıca ben askerdeyken senınle o kadar konuştuk kaç defa melii nin muhabbetını yaptık yada kaç defa konusu açıldıda ben o adamı tanımıorum dedim?
abi her konusu oldgunda konuyu deiştirdin kapattın.. ortalıgı karıstran biri varsa bizde merk ediors zaten.. 10 gn snra kimi isterseniz biz getirriz konusurz abi siz sölein yeter..
cola cekırdek :D :D
kafamdakı soru ısaretlerını cozuyum ummadıgım kısılerden benım muhabbetım donmus ve yıne dıyorum en yakının senı sattı bu kadar basıt yanı hala anlamıyorsun herkez yoluna gıder kım kımle takılmak ısterse takılır ben her zaman acık sozluyum bunuda ıyı bılıyorsun ben senı 10 gun beklıcem 10 sonra bunlara oturup cozucegız bu kadar dahada baska bır sey demıyourm sana hayat suprızlerle dolu ..... son msjdı bu sana
hayırlı olsun hoşgeldin
kardeşim hoşgeldin giden bitiriyor..
Hoşgeldin Bİde biz gidip geleydik :):)
hoşgeldiniz eser beyciiim :)