:hahaha: :D
Printable View
ben dijital çerçeve aldım içine de bizim ressimlerimizi atdım müzikli olanından güzel de oldu:D
Bence burda yazılmayan çizilmeyen bir şeyi bulup al. Yarın bir gün nette dolaşırken görüpte "milletin aklı ile hediye aldın ben senin bişey düşünüp bana almanı isterdim en azından bir gül bile olsa senin düşünmeni beklerdim" tribi ile karşılaşırsan murat dedi dersin uaheuheahu
ben cam içine lazerle fotoğrafımızı yaptırıcam alttan da ledli ışık vuracak noktaları aydınlatacak , 35 lira falan, intden sipariş edicem , beklemedeyim daha :D neden bekliorum bilmiorum , 16sı doğumgünü :D
paraya kıyda bi mini cooper al kanka :D
abi kız arkadaşına anlamlı bi kelime yazan şeyi app plakaya bastırma fikri nasıl oLur? :D
yahu ne uğraşıyrsun ikinizin fotosunu götür bi fotocuya kalp şeklinde puzzle yapsın tamam işte :D:D
www.altinmarketim.com ayık ol gecmıyım yıne :)
moruk sahibinden comda bi ara vardı ikinizin fotosunu ister halıya bastır ister ahşap gravüre bastır ben yaptım çokta güzel oldu :D
yollara duvarlara yazılar yazdır şaşırsın :)
Güzel rugan çanta al derim..
Yara kabuğu (bkz. vizontele ) :)
Koşan çalar saat var kalkıp yakalayana kadar susmuyor :D Sevgiliyemi hedıye olur zor uyananlara bilemem artık :soru:
çk klasik :D 2nizin resmini YAPBOZ YAPTIR hemde çok ucuz :D
arkadaşım yaptırdı daha yeni.sen taslak veriyorsun neler olması gerektini ıvır zıvır istediklerini tarzında .adına kitap yazıyorlar 150-200 sayfalık :D istersen sorarm nerde yaptırdıgnı
Satılık saatler var, baya büyükçene, her saat dilimine 1-2-3-4-5... işte o 1-2-3-4-5 yerine fotoğraflar koyabiliyorsunuz. Güzel bir fikir bence:).
Isyerinde ahsap bir kutu yaptim ve metal gri renge boyadim.Icine cicekcilerin kullandigi beyaz tulden koydum ve kenarlarindan disariya tasirdim.Ozsut'ten kalp seklinde bir pasta aldim , bir beyaz gul koydum , facebooktan fotograflarini arakladim , sihirli bardak denilen sogukken simsiyah isindiginda resimlerin gozuktugu bardaktan yaptirdim . Ozenle sakladigim FHM ve Esquare dergilerinden teker teker harfler kestim farkli fontlarda , A4 kagidinin sol alt kosesine webcamdan print screen yaptigim resmini yerlestirdim . Gozleride tam kagidin ortasina bakiyor , iyi tesaduf olmustu . Sonra kagida kestigim harfler ile " Keske kalbimi sana verebilsem " yazdim. Kutuyuda kirmizi kurdela ile bagladim. Ve verdim.
Sonuc : Birlikte olmak icin yirtiniyordum ozenle hazirladigim hediyeyi aldi begendi kafayi yedi sok gecirdi . Ama 2 gun sonra butun ipler koptu :D:D:D Hediye ters tepti :D
varya en sağlam işleyecek şey bembeyaz bir kedi yem yeşil gözü olucak ver baba onu gör tepkiyi
eşek kadar peluş oyuncak al gori ayı tavsan vs:D:D:D
herzaman iş yapar:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
walla arkadaslar süper fkırler cıkmıs saolun ;)
@ ahmet28
kanka benı cok ıyı tanıyosun yaw :D:D
kolye-takı-saat-telefon
Ben hiç hediye almadım desem yeridir... Genelde hep yaptım..
Ayıcık alıp üzerine resimli t-shirt bastırmalar.. Plaktan saat yapıp arkasına resmimizi koyup-12 3 6 ve 9 a yuvarlak onun fotoğrafları vs..
çiçek paketinin içinde özel yapılmış kutuya konulan gizli yüzük ve her tarafı notlar dolu nerye yönlendiriceğini gösteren paketler.. el emeği daha zevkli ceco..
liseli gençlik olsa asfalta adı yazılır kız da etkilenir de çocuk işi işte :D