Nice senelere Erdem abey
Printable View
Nice senelere Erdem abey
erdemmm
şikerim :D
Aslında bugün mutlu olmam gereken bi gün ama benim moral dip vaziyette.
Çoğumuzun bildiği hatta motorunun rektifiyesini yaptırdığı, motor toplattığı kişi ve kişiler bildiğiniz bitirdi beni. Lanet olsun bilinçsiz zihniyete. Eline anahtar alan tamirci makine alanda rektifeyeci olursa böyle olur. Adamlar 1 boşluk kabul eden pistona 4-5 boşluk. 4 boşlukla çalışacak yatağa 6 boşluk veriyolar. Blokta ovallik var v.s v.s.Sonrasında yatak sarıyoruz. Tüm malzemeler tarafıma kaçmıştır. Yapan kişiler okuyıp orasına burasına kına yaksınlar. Beni tanıyanlar az çok bilirler. Ben hiçbizaman 3 5 liraya adam değişmem sattıda dedirtmem. Araç arkadaşımın aracı ve garajımızda o sırada mekanikçi olmadığından güvendiğimiz kişilere teslim ettiğimiz araç. Sonrasında 2500 km (2000 km rodaj)'de yatak saran araç.
Hepimiz belli bir heves uğruna araçlarımıza paralar harcıyoruz. Gerekirse ihtiyacımız olan şeyleri almayıp araçlarımıza harcıyoruz. Sonucunda bu şekilde üzücü olayla başımıza geldiğinde büyük kayıp yaşamış gibi üzülüyoruz.
Sizlere tavsiyem mekaniker ve rektifeyicinizi seçerken 1 değil 329480238432 kez düşünün.
Nice senelere abicim :)
hem nice senelere erdem abi hem de geçmiş olsun
Mutlu Yıllar Erdem..
mutlu yıllar.
Biraderim nice yillara, sevdiklerinle ailenle beraber. Kafana takma hicbir seyi, bu araba isinde insanin basina hersey geliyor, canin sag olsun.
nice seneleree.
Dogum gunun kutlu olsun abi =)
Nice mutlu senelere Erdem abi :)
Nice senelere :)
Bende atladım hemen :D Doğum gününüz kutlu olsun
Arkadaşlar tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize.
nice senelere erdem. Gecmiş olsun ayrıca.
kankacım takma kafana bu kadarrrrrr insanlar arabasına dunya para harcayıp da kırılabiliyo veya talıhsızlık basına gelıyo modifiye bu böreğide var peniside sizinkisi kısmet he demıorum siz haksısızsınız ama oldu bitti -...senı cok candan opuyorum inan senı kalpten ve candan sevıyorummmmmm saygılarımLa canım kardeşim
GC8 kolları baskanı istanbul mümessili
sulhi SERİNDERE.
sohbet kısmında olduğumu unuttum. ahaa hemen istiyim die girdim :)
heyacanlandım la :)
neyse Mutlu yıllar diyelim :) doğum günü şerefine 1 günlüğüne yapılamazmı :)
Bir mukabele sulhicim. Ama dikkat et bize kaçan sanada kaçmasın. Bende seni sefiyommmmmm.
GDA kolları başkanı istanbul mümessili
Erdem İYİLİKSEVER
uhauahuahaua