amacım ekonomik sorunsuz ve konforlu bir otomobil almak. 4 kapı olsun derim. 25 bin yeterli diye düşünüyorum. ne dersiniz ?
amacım ekonomik sorunsuz ve konforlu bir otomobil almak. 4 kapı olsun derim. 25 bin yeterli diye düşünüyorum. ne dersiniz ?
2003 sonrası nissan primera 2.0 tekna....
yok yok elektrikli deri koltuk akıllı hız sabitleyici sunroof amfili ses sistemi geri görüş kamerası
megane 2 dciler çok ekonomik
1.6 avensislere bakabilirsiniz.Aşırı bir yakıt tüketimi yok.Konfor düşünürseniz tabi,ekonomi daha ağır basıyor diyorsanız megane 1.5 dci'lar tüketimleri çok iyidir.bir depoyla 900 km felan gidiyorduk.
focus dizel için ne dersiniz ?
bu arada hep bi 156 istemişimdir ama hem fazla yakması hem de sorunları uzak tutuyor beni. sanırım gurcell o sorunların kolay yolunu biliyordu ama gorurse yazar belki.
2004 makyajlı civic.
2003 2004 Volvo S40 Classic 'te Olabilir 19 22 Aralığında Alınır Masrafı Ve Kronik Sorunu Olmayan Bir Araç Yakışıda Şu Anki Zamlarla 400'bini Geçmez...Modeliyle Segmentiyle Üst Seviye Bir Araç Almış Olursunuz...
Konforu Ve Güvenliği Gayet İyidir Parçaları Pahalı Diye Bir Duyum Var Genelde Ama 10.000 Bakımı 170 180 YTL tutar..Diski Balatası Kılı Yünü Fiyat Olarak Hemen Hemen Çoğu Firmayla Aynı
Ön Arka Disk Ve Balata Takımı 400 Civarı...Çoğu Arabanın Düzeyinde
Focus II Tdci trend, Focus c-max tdci, seat cordoba veya ibiza dizel. Bu saydıklarım hem sorunsuz hem ekonomik.
Fusion35 ------> OnurD.
eyvallah kardeşim. valla tam benim tarzım bi oto aslında .. ki ankarada bu alfa işleri ile uğraşıyor bizim hoca. nasip bakalım.
opelden sonra o masraflar hiçbirşey aslında. de dizellerine bakıyorum 2006 model hemen 150 bin. yuh ekvatoru dolaşmış herkes.
focus 2 tdci için en donanımlı model hangisi ? ghia mı trend mi ?
vuu iyimiş valla. ellerine sağlık.
Valla Dizeller Öyle Geziyor Herkes...Ama Tekrardan Söylemek Gerekirse Alfa Yerine Volvo Daha Mantıklı Geliyor
2004 1.6 Classic...Pek Gitmez Ama Üzmezde..Karakteri Konforu Huzur Verir
en iyi 26 ya gordum ... dream ile elegance arasındaki farklar nedir ?
@xenonmorph
valla gitmesin istiyorum sanırım artık. at arabası gibi yavaş yavaş tıngır mıngır. tehlikesiz ve hızdan dolayı cezasız günler istiyorum açıkcası. volvo evet güzel bir tercih ve aklımda ama dizellerinin şu tampon eki ile super hale gelenlerine bakmaya çalışıyorum.
benzinli 1.6 şehiriçinde nasıl tüketiyor ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)