Arkadaslar 30 saatir yol tikali sahilde
3 itfaiye 3-4 ambulans baya bı polis otosu ve cekiciler geçip duruyo fena bı kaza var herhalde bilgisi olan var mı ?
Arkadaslar 30 saatir yol tikali sahilde
3 itfaiye 3-4 ambulans baya bı polis otosu ve cekiciler geçip duruyo fena bı kaza var herhalde bilgisi olan var mı ?
babamlar hala gelemedi demek felaket neresinde tam olarak
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bugün acayip trafik vardı 3 polis 2 ambulasta bizim yanımızdan geçti kavaçık istikametinde
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
sirkeciden itibaren felaket bir trafik varmış 2.5 saatte gelmişlertrafiğin sebebi ise şimdi küfür edicem :@ bikaç kendini bilmez yolları kapattırmış kendi geçicek diye :@ :@
Biz napalım peki Ankarada
Biz nerdeyse her gün o duruma düsüyoruz..Adamlar gecmeden 15-20 dk önce yolu kapattırıyolar..
![]()
babasının yolu sanki ya tilt oluyorum :@
arabam olsa takılırım peşlerineemniyet şerideindne gidiyordu paşalar
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yaz geldi insanlar dikkatsizleşti sanırım , adapazrında 1 minibüs devrildi sürücü kursu aracına çarpıp , kocaelinde tren kazası oldu , bugün hem otobüsün hem servisin önüne 2 araç kırdı :S:S Lütfen dikkat arkadaşlar
Instagram: mutusgarage
Ben Napıyım Yaz Geldi İstanbuldan Ankaradan Yaşlı Amcamlar Teyzemler Son Model Mercedes BMW Araçlarıyla Geliyorlar Zaten 2 Şerit Olan Yolun Sadece 1'ini Adres Sormak İçin Kapatıyolar Diğer Şerit'ede Geçip 40 50 Km Hızla Gidiyorlar Ben Napıyım Ağlıyımmı Atıyımmı Kendimi![]()
Bu Nası Vtec Tutta İtec
babama arkadan tıklamıslar babamda ondekıne tıklamıs yanı babam sandevic olmus..
bu polıs gelmeden zabıt tutma olayı ne salak bısey ya...
yok zaten ben trafık polısı olcam. ayar olduguma ceza kescem sonra yatcam.. ne ıslerı kaldı trafık polislerinin ?
satıs matıs olayıda noterlere verıldı denıyo. hakıkatten ne ıs yapıolar..
trafık lambalarının calıstıgı yerlerde dur / gec yapmalarından baska....
Evet dünkü kazada 18 yaralı var , benim arkadaşın ev arkadaşı da yaralanmış . Oranın minibüs şöförleri de çok sakat kullanıyorlar minibüsleri kampüs yoluna cıkarken hemen cıkıyorlar sola fln içindeki insanları düşünmyorlar hiç , canm memleketimde zaman insan canından daha değerli.
Instagram: mutusgarage
bende o trafiğe yakalanan insanlardanım ama kaza yoktu sadece gülhane parkının orayı geçince yol açıldı birden.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)