Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 09-05-2010, 02:07   #1

onur_26 - ait Avatar

Otomobil: A3

Avea Saçmalığı

arkadaşlar telefonda son zamandır hattın çekmemesi gibi sorunlar yaşıyordum telefondan sanıyordum.2-3 dk da bir full çeken telefon çekmemeye baslıyordu kafasına göre,telefonda görüşme yapıyorum bir anda kapanıyor tel çekmemeye basladıgı için görüşme pat diye gidiveriyor çok sinir bozucu bir durum.bugün arkadasın teline taktık ondada yaptı.tel ilk acıldıgında avea oldugunu anlayıp cekmeye baslaması da bi kac dk alıyor cok bekliyor ayrıca.her neyse bu sorun için herhangi bir avea bayisinin yolunu tuttum.durumu anlattım.diyalog şöyle;
(görevli)-arada bir oluyor böyle sorunlu sim kartları,8 ytl verip yedek sim kart çıkartmanız gerekiyor
-o nasıl oluyor anlayamadım.
(görevli)-arada bir böyle sorunlar olabiliyor,müşteri hatası, yedek sim kart çıkartmanız gerekli 8 ytl karşılığı
-müşteri hatası nasıl oluyor aveanın sorunu değilmi,aveanın bozuk kartı için 8 liramı vereceğim?
(görevli)-müşteri hatası oluyor,benim ne suçum var?
-aveanın bozuk kartına 8 lira,peki sağolun iyi akşamlar dedim çıktım.
8 lirasında değilim bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.ben nasıl her hizmetin bedelini ödüyorsam kendi hatalı kartları için 8 lira istemeleri kadar garip bir durum yok.avea 3g mesajı yollayıp duracağına önce simkartlarının kalitesini yükseltsin diyorum.
her neyse ben bu aveayı nereye şikayet edebilirim arkadaşlar?
bundan sonra da avea tövbe diyorum.bugün 20 liralık son kontorumu aldım bitince tekrar trcell
onur_26 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:13   #2
APO

APO - ait Avatar

Otomobil: GTİ-6 & 1,4 İS

8 tl ile çözülse sorun hemen ver gitsin .. aynı sorunları bende yaşadım ..şimdi vodafona geçtik bakalım ne olacak..??

tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
APO isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:14   #3
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

aveaya ilk geçtiğim zamanlarda hat kopması çok oluyordu ama artık olmuyor hiç

...
Low-Rider isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:21   #4

ramo35 - ait Avatar

Otomobil: corsa d cdti

yawww tarifelerinede avea da lanet olsun bende hep kurtulcam diyorum ama zor geliyor numara fln geçen sms yapalım dedik 60 kontörümü aldı müşteri hizmetlerini aradım hemen yapabilecek birşey yok dediler
ramo35 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:22   #5
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

ramo35´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yawww tarifelerinede avea da lanet olsun bende hep kurtulcam diyorum ama zor geliyor numara fln geçen sms yapalım dedik 60 kontörümü aldı müşteri hizmetlerini aradım hemen yapabilecek birşey yok dediler
nasıl 60kontur aldılar

39konture 5000 yada 500msj alınıyor zaten

...
Eski 09-05-2010, 02:23   #6
TechTurkey

M_PROJECT - ait Avatar

Otomobil: x3 f25

M_PROJECT - MSN üzerinden Mesaj gönder
pahalida olsa turkcell... dunyanin her yerinde rahat kullanim.

Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
M_PROJECT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:24   #7

aqustic - ait Avatar

Otomobil: 206GTI

aqustic - MSN üzerinden Mesaj gönder
avea bende de kesiliyor bazen.
Bi de bu kontörden süre olayına geçtik ya.Sanki bana degişen bişey olmadı gibi geliyor.Daha karlı olacak diyorlardı ama bana göre kar falan yok.Daha dogrusu onlar kar ediyor bizim için yine aynı.
aqustic isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:26   #8

TarikS - ait Avatar

Otomobil: Polo 1.6 TDi

aqustic´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
avea bende de kesiliyor bazen.
Bi de bu kontörden süre olayına geçtik ya.Sanki bana degişen bişey olmadı gibi geliyor.Daha karlı olacak diyorlardı ama bana göre kar falan yok.Daha dogrusu onlar kar ediyor bizim için yine aynı.
daha kotu oldu bence. aciyorum 1 saniye de olsa 59 saniye de olsa 0.4 TL veya 0.5 TL patir patir gidiyor

bu sekilde 30 lirayi 1 ay yetirmem icin gunde 2 arama hakkim var uzun sure konusan birisi degilim zaten
TarikS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:27   #9
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

TarikS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha kotu oldu bence. aciyorum 1 saniye de olsa 59 saniye de olsa 0.4 TL veya 0.5 TL patir patir gidiyor
Aynen ya , 10dakikası 2kontur ama 10dakika konuşursan:d

anasını satiyim 1saniyede konuşsan gidiyor 50kuruş

...
Eski 09-05-2010, 02:28   #10

ramo35 - ait Avatar

Low-Rider´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nasıl 60kontur aldılar

39konture 5000 yada 500msj alınıyor zaten
bende o kısma isyan ettim durduk yere 60 gitti itiraz ettim yapıcak bişi yok dediler anlamadım en başından beri şu avea yı ya zaten nee her yerden hat çekiyor ne de tarifeleri iyi değil
Eski 09-05-2010, 02:28   #11

Ome_RS - ait Avatar

Otomobil: CiyeRX

Ome_RS - MSN üzerinden Mesaj gönder
walla ben trcellden memnunm.
gencell+diğer ceo tarifesi kullanıyorum.
trcell sabit hatlar ve diğer cepler ile 5dk si 50krs diger gencell yani kampuslulerle 15dk 50krs.
bide alıyorum heryöne bin sms 8tl idi sanırım mutlu mesut yasam aylık 30 tl
30 tl yükleyince 10 tl de hediye geliyo.
isteyen aylık 2saate de cevirebilio onu ben msj alıyorum

Tüv Personelinden TüvTurk Muayene Hizmeti İletişim İçin PM Atınız

Son Düzenleyen Ome_RS; 09-05-2010 02:31.
Ome_RS isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:30   #12
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

bende o kısma isyan ettim durduk yere 60 gitti itiraz ettim yapıcak bişi yok dediler anlamadım en başından beri şu avea yı ya zaten nee her yerden hat çekiyor ne de tarifeleri iyi değil
O işin üstüne git bence öyle saçmalık olmaz

...
Eski 09-05-2010, 02:33   #13

Gokhan43 - ait Avatar

Otomobil: Jetta MKV

Aramalar için Turkcell (Her yöne 1200 dk 35 tl) , SMS için avea kullanıyorum Her ne kadar iki telefon taşımak zahmetli olsa da
Gokhan43 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:34   #14

Otomobil: VW

M_PROJECT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
pahalida olsa turkcell... dunyanin her yerinde rahat kullanim.
kesin öle ama nerden geçiriceklerini şaşırıyolar turkcellde. hesapta kamu+mesaj paketim var 40-45 gelmesi gereken fatura 60 ın altına inmedi 1 senedir.

bu arada sim kartta müşteri hatası nası oluyomuş onu bi sor bence, sim karta ne yapabilirsin ki en fazla
can87 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:41   #15

ramo35 - ait Avatar

Low-Rider´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
O işin üstüne git bence öyle saçmalık olmaz
bir kere gitmeye kalkmıştım zamanında bağdat caddesi üzerinde olan bir pizza zincirinden aldığım pizza üzerinde böcek le beraber fırına konmuş ve pişmiş eve servis geldi üzerinde baktım böcek le beraber fırına konmuş fotoğraflarını falan çektim direk aradım müşteri hizmetlerini geldiler evimize temsilci yok o şubemize o olacak bu olacak falan neyse bir yandan da tanıdık bir avukata bu iş nedir diye danışalım dedik üstüne gidersin gitmesine ama uzun sürer ve maddi olarak yorar sonunda birşey alamazsın öle unuttum gitti sonra ne mi oldu? tekrar müşteri hizmetlerinden aradılar gelin şubemize gelin görün istedğiniz zaman gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz dedim yok abi eksik kalsın isminizi bile duymayı yemek yemeği bırak dükkanın önünden geçmem
Eski 09-05-2010, 02:43   #16
TechTurkey

M_PROJECT - ait Avatar

Otomobil: x3 f25

M_PROJECT - MSN üzerinden Mesaj gönder
can87´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kesin öle ama nerden geçiriceklerini şaşırıyolar turkcellde. hesapta kamu+mesaj paketim var 40-45 gelmesi gereken fatura 60 ın altına inmedi 1 senedir.

bu arada sim kartta müşteri hatası nası oluyomuş onu bi sor bence, sim karta ne yapabilirsin ki en fazla
ben arama basina dakikasi 6tl aranma basina 4tl oduyorum

Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
M_PROJECT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:44   #17
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

bir kere gitmeye kalkmıştım zamanında bağdat caddesi üzerinde olan bir pizza zincirinden aldığım pizza üzerinde böcek le beraber fırına konmuş ve pişmiş eve servis geldi üzerinde baktım böcek le beraber fırına konmuş fotoğraflarını falan çektim direk aradım müşteri hizmetlerini geldiler evimize temsilci yok o şubemize o olacak bu olacak falan neyse bir yandan da tanıdık bir avukata bu iş nedir diye danışalım dedik üstüne gidersin gitmesine ama uzun sürer ve maddi olarak yorar sonunda birşey alamazsın öle unuttum gitti sonra ne mi oldu? tekrar müşteri hizmetlerinden aradılar gelin şubemize gelin görün istedğiniz zaman gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz dedim yok abi eksik kalsın isminizi bile duymayı yemek yemeği bırak dükkanın önünden geçmem
Üstüne git dediysem hemen dava aç demedim yaw

sikayetvar.com ' a yaz , 1hafta içinde arıyorlar.

Ben süresi geldiği zaman kontur yüklemiştim ama bedava konuşma hakkı gelmemişti.Müşteri hizmetlerini aradım yapamayız edemeyiz,bahsettiğim siteye yazdım aradılar çözdüler sorunu

...
Eski 09-05-2010, 02:44   #18

Yasin Y. - ait Avatar

Otomobil: D16

Yasin Y. - ICQ üzerinden Mesaj gönder Yasin Y. - MSN üzerinden Mesaj gönder
şimdiye kadar ne ücretlerinden nede kullanımından dolayı hiç şikayetim olmadı açıkçası aveadan 3 sene kadarda aveada çalıştım. Ama söylediklerimin çalışmamla alakası yok

onur_26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar telefonda son zamandır hattın çekmemesi gibi sorunlar yaşıyordum telefondan sanıyordum.2-3 dk da bir full çeken telefon çekmemeye baslıyordu kafasına göre,telefonda görüşme yapıyorum bir anda kapanıyor tel çekmemeye basladıgı için görüşme pat diye gidiveriyor çok sinir bozucu bir durum.bugün arkadasın teline taktık ondada yaptı.tel ilk acıldıgında avea oldugunu anlayıp cekmeye baslaması da bi kac dk alıyor cok bekliyor ayrıca.her neyse bu sorun için herhangi bir avea bayisinin yolunu tuttum.durumu anlattım.diyalog şöyle;
(görevli)-arada bir oluyor böyle sorunlu sim kartları,8 ytl verip yedek sim kart çıkartmanız gerekiyor
-o nasıl oluyor anlayamadım.
(görevli)-arada bir böyle sorunlar olabiliyor,müşteri hatası, yedek sim kart çıkartmanız gerekli 8 ytl karşılığı
-müşteri hatası nasıl oluyor aveanın sorunu değilmi,aveanın bozuk kartı için 8 liramı vereceğim?
(görevli)-müşteri hatası oluyor,benim ne suçum var?
-aveanın bozuk kartına 8 lira,peki sağolun iyi akşamlar dedim çıktım.
8 lirasında değilim bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.ben nasıl her hizmetin bedelini ödüyorsam kendi hatalı kartları için 8 lira istemeleri kadar garip bir durum yok.avea 3g mesajı yollayıp duracağına önce simkartlarının kalitesini yükseltsin diyorum.
her neyse ben bu aveayı nereye şikayet edebilirim arkadaşlar?
bundan sonra da avea tövbe diyorum.bugün 20 liralık son kontorumu aldım bitince tekrar trcell

seninle pek uğraşmak istememiş görevli eğer üretim hatası olarak o simkartı alırsa senden
sana ücretsiz olarak yeni simkart verir 8 ytl ödemene gerek kalmaz kendiside merkeze o şekilde formunu doldurup yolladığında bayide zarar etmez.
Ama evrak işi olduğu için uğraşmak istememiş almak istersen bu kadar demiş sana

simkarttan olma ihtimalide var en kötü müşteri hizmetlerini arayıp lokasyonunu verirsen baz istasyonu hakkında bir arıza kaydı açarlar 1 hafta içerisinde kontrol edilir burdanda varsa bi arıza giderilir. Bi çok müşteriye bu konuda yardımcı olmuştuk. Faydasını gören oldu biraz peşine düşmen gerekiyo yanlız sık sık arayıp ne oldu baktınızmı diye sorman gerekiyor.

Son Düzenleyen Yasin Y.; 09-05-2010 02:47.
Yasin Y. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-05-2010, 02:45   #19

Yasin Y. - ait Avatar

Otomobil: D16

Yasin Y. - ICQ üzerinden Mesaj gönder Yasin Y. - MSN üzerinden Mesaj gönder
cift mesaj oldu kusura bakmayın
Yasin Y. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 09:23 ::::