|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
bu gece yola cikiyoruz ailecek soyle bir amerikayi gorelim dedik. gelelim sorunsalima. esim ve oglumla beraber gidiyoruz. ama teknolojiye ac oldugumuzdan birde bir iki kiramadigim insanlar icin toplamda 2 slr fotograf makinesi 2 harddiske kayit yapan video kamera ve 2-3 tanede compact ve kucuk fotograf makinesi alicam. hepsini iki yetiskin bir cocuk olmak uzere 3 kisilik biletimizle getirebiliyormuyuz ? bu arada cocuk annesinin pasaportunda kayitli oldugundan 2 pasaport var sadece. kutulari falan onemli degil getirmesemde olur. bazi tanidiklarimin oha cusss falan dedigini duyar gibi oldum ama sorayim istedim.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Toyota camry & audi a4 1.8T Quattro
|
Gecen sene TR ye geldigimde..
3 laptop 7-8 tane blow off 5 ipod 1 araba teybi 1 amfi 2-3 fotograf makinasi A4 um icin panjur Stop Far vs..... getirmistim.Bir dahaki gelisimde sigdirabilirsem jant getirecegim desem ![]() Amerikadan cikista sorun yok...Aslinda TR;de de sorun yok genelde bavullari acip bakmazlar.Heleki aileninkine hic bakmazlar....Kisacasi hic sorunsuz getirebilirsiniz. Son Düzenleyen turbo&quattro; 09-05-2010 06:33. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Z4M
|
havaalanında çalışan biri olarak problem olmayacağının garantisini verebilirim..aile olduğunuz için gümrük görevlileride sizi durdurup çantalarınızı açmanızı istemeyecektir ki açtırsalar bile hiçbirşey sölemezler 4-5 fotoğraf makinesine
__________________________________ Only Flying is Better... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
cevaplar icin tesekkurler. kucukleri cantaya dagitiriz buyuklerden birinide boynumuza aliriz ceke ceke geliriz artik. tekrsr tekrasr tesekkurler.
hangi havaalani ? istanbul'a geliyorum az sonra cikicam yola. __________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi
|
amerikadakiler yandı şimdi
biz kurtulduk... ![]() güle güle git dostum... __________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: NoN
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ef
|
obaaa neler getirmişsiniz ya uçakta yük sınırı yok mu
__________________________________ her yeni yıl bizim için yeni bir umut bir arada artar mutluluk |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
THY nin gecen seneye kadar okyanusasiri ucuslardaki limiti 32 kiloydu...Ancak ucak firmalarindaki kriz THY ye de yansidi ve o limiti yaklasik 22 kiloya dusurduler.....
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ....
|
ben çinden gelirken 3 foto mak. 4 laptop la geldim gümrükteki adam actı baktı ne iş dedi anca yetiyor demiştim gülerek bıraktı gittim
![]()
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
kismetse 4 saat sonra ucmus olcagiz kismetse. tum arkadaslarimiza sonsuz tesekkurler cevaplar icin.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Hayirli yolculuklar....Amerika;ya geldiginizde yasayacaginz herhangibir soun icin arayabilirsiniz..
410 409 0536 |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Demon 335i
|
__________________________________ So fast, So furious... |
|