|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
bıkacgun once konu acmıstım lastık alıcam secımı hakkında yardım ıstıyorum dıye aklımda hankook vardı kıme sorsam toyo dedı.toyo aldım t1r modelı v desen 2 gun bındım fakat lastıklerın sert bır manevrada kaydıgını hıssettım anı bır cukurdan kacma yada 70-80 hafıf bır makasda bıle gotu hemen oynatıyo buzda kayar gıbı kayıyor hıssedılır bır sekılde.herkesın oldugu gıbı torsıyon vs geldı aklıma sıfır lastık olmaz dedım lastıkten.fakat aynı lastıkten sansa arkadasımda almıs oda 2 gun olmus taktıralı saxo ya takmıs aynı sıkayet ondada var onunda aklına torsıyon vs gelmıs ve hemen degıstırmıs komple tors.bılyası falan herseyı yenılemıs on takım dahıl fakat sorun hala var.kullanan arkadaslar varsa toyoyu ilk aldıklarında yada daha sora boyle sorunlarla karsılastılarmı yada v desenlerde hepsınde mı oluyor kumhoda olmuyordu mesela.gorus ve tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım.ona gore bır yol izlıycem lastık degısımı ıade vs..
__________________________________ kendi paranla biniyosan eyvallah.. EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Civic si ,avensis,converse
|
kaç km oldu ??
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
2-3 gun oldu alalı 150-200 km anca olmustur
__________________________________ kendi paranla biniyosan eyvallah.. EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Civic si ,avensis,converse
|
valla şimdi şöyle bişey bende T1R kullanıyorum ıslakta kötü ama kuruda baya iii lastiğin yeni olmasından kaynaklanabilir çabuk ısınan bi lastik aslında ama biraz daha kullan sorun devam ederse aldığın yere götür şikayetini söyle expertiz yapsınlar lastikte hatalı olabilir
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: gti
|
ala alla :S olmaması gerekir
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
ya sadece bende olsa arabada dıycem yada 50 tane seyden olabılır dıycem arkadasınkıde aynı.
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 07 S60R
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
kuruda perf. alamadım kı ıslak hıc onemlı degıl.ya valla can tasıyoruz ya bıde sratlenıyoruz durmuyo yerınde okadar rahatsız hıssedıyorumkı kendımı surerken.bıde boyle gtı ın tekını pert ettım bınesım gelmıyo valla arabay.ıslak olunca hanı gene ıslak dıye temkınlı gıderız de kuruyken bende sastım valla..
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Yok
|
lastikleri aynı yerdenmi aldınız?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bende aynı lastiklerden 18 olarak takmıştım lastiklerin yeniliğinde de yapabilir toyo t1r gerçekten iyi yoltutuşu olan bi lastiktir.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
ya zaten cogu arkadasın tavsıyesı uzre aldım bende sanmıyordum toyodan boyle bı sorun cıkcagını ama oldu.insallah yenılıgındendır..
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
muhtemelen yeniliğindendir. birde lastikleri biraz ısıtarak yol tutuşunu dene bakalım bir fark oluşucakmı..
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: '07 207 GT & '11 CORSA D
|
valla bende almak üzereyim t1r'dan konuyu yakından takip ediyorum....
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Kemal Tanca
|
ben kumho almıştım eski lastiklerim daha iyi diyordum sizin gibi daha bi kaç gün kullandığımda.biraz otursun km yap 500 km devirdinmi sıkıntın kalmaz merak etme
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: d16 automatic
|
ben yenı aldım kullanıyorum no problem
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
üzerindeki kimyasal gitsin tam performans baslar korkma sıkıntı olmaz
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
1.5 yıl kullandım yine alacak olsam şaşmam kesinlikle tekrar alırım. Yağışlı havalarda bile kuru halinden çok daha iyi bir performansı olan bir lastik.
lastiklerin yeni olduğundan dolayı arkadaşında dediği gibi biraz alışıp üzerindeki kimyasal gidince çok güzel olacak. Bende 0 takmıştım aynı şeyler benimde başıma gelmişti
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
Bende yaklaşık 2 hafta önce T1R aldım,
ilk günlerde nefret ettim açıkcası En küçük sert harekette arkası sanki sudaymış gibi kayıyordu. Zor ısınıyordu, ısınsa bile tepkisi değişmiyordu.. Yüksek hızlarda sert fren yapıp, yön değiştirince resmen bırakıyordu Fakat 400km'yi geçince çok rahatladı. Hatta Bugün biraz sert kullandım, yüksek hızda bile direksyon hareketlerine çok güzel tepkiler veriyor. Lastiğin janta biraz oturması gerekiyor, birde Arkadaşların dediği gibi üzeri temizleniyor.. 400km yapmadan önce lastik inanılmaza kokardı, gittikçe azaldı.. Seçimimden memnunum.. İmkan olursa uzun yol yapın veya biraz daha bekleyin derim.. __________________________________ Astra CDTi ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |