Hayırlısı inşallah.
Özledik drag ları, yarışları vs.
Printable View
Hayırlısı inşallah.
Özledik drag ları, yarışları vs.
parlatacam kanka arıyom arıyom açmıyon ayıp yaw :)
evet mert tam olarak yapmak istediğimiz bu teşekkürler
Mustafa finish çizgisi eski yerinde kalıcaksa durma mesafesi olarak düşündüğünüz alan ise muhtemelen yeterli gelmiyecektir. ben 300-350 metre gibi alandan kalkış yapmıştım orada büyük fren disklerimle filan duramadım
startı bu çizimdekinin öbür tarafına koysanız tam ters şekilde olsa tribünlerden daha iyi faydalanılır.
abi bu sefer egem virajına kadar açık yol, 200 metrede durma sorunu yaşanırsa yolun devam eden kısmıda kullanılacağı için pek bir sıkıntı çekilmez diye düşünüyorum.
Mustafa Abıcım Cok guzel bı konuya el attın sımdıden allah utandırmasın abım. Gun gelırde manuel bı arabam olursa bende yarısmak ısterım :)
mustafa abi süper walla yakın tarihte rpmtürk'ün draglarınının olacagını ögrenmiştim ciddi ciddi çalışmalar wardı akhisar için şimdi burdada olursa keyifli 10 numara günler bekliyo bizi:)inş.her 2 tarafında yürüttügü çalışma olumlu sonuçlar çıkarır..inş katılımında fazla olucagına inanıyorum..saxoyuda hazır edek:D
müdür dünki konuştuğumuz swap şart ya ben başlıyom aramaya :)
akşam bidaha konuşalım onay almak lazım önce :):)
Sorumlu müdür, başkan, lider vs yok bu işlerde...
Bu defa gerçekten Herkese ihtiyacımız var. Pist ilgisizlikten mahvolmak üzere, ya alacağız geri kazanacağız yada tır parkı olacak yanından bile geçmeyeceğiz.
peki izmirde tekrar time trail yarışları olacakmı ?
ohhh harika olur valla....özellikle time trial ve büyük pist nefis olur....paslanmıştık bir iki ter atarız sonra kaldığımız yerden devam....organizasyon tarihlerini sabırsızlıkla bekliyorum mustafa....
sabırsızlıkla bekliyoruz hacı
400 olmasada yakın bişeyler cıkar angel cengiz hariç herkes durur aahahahaha :) mustafa abey tam destek benden çim yolmaya bile gelirim :)
pist i uzatmayın 280 kalsın :)
tabi kısayı tak herkesi biç demi ahahah :)
Mustafa abi ustumuze ne duserse yapariz bir telefon yeter.
dün telefon açtım mustafa abi pistteymiş gittim yanına ölçüm yapan insanlar wardı..ciddi ciddi ugraşılıyo emekler inş.boşa gitmez olursa süper bi olay olucak gibi merakla bekliyorum.