senin için istanbul dışında dediler oyüzden hiç aramadım ne zman geliceğini bilmediğim için :(
Printable View
gazlayan arkadaslarin eline ayagina saglik, cok hos anlar yasattilar bize
Mert fotograflar icin tesekkurler cok guzel cikmislar
bu arada Sultanoglu'nun arabasi gitmiyormus 2'de bastik 100-120 gibi araya 1 tir anca soktu :D :hahaha:
güzel gündü , fotolarda güzel de arada benimkinide çekseydiniz yaww :D
aramıza girenlerin arasına girerim atarlıyım giderliyim :D
Ya geç görmeseydim yeminle gelecektim tüh :(
Bende evde gtada kendimce drift yapmaya çalıştım :D
Güzel bir gün geçirmişsiniz :)
Yalnız alttaki fotoğrafta kablo gibi bir şey sarkıyor. Önemli bir şeyse bir yere takılırdığında sorun olabilir.
http://i41.tinypic.com/2vlunww.jpg
hakan tıpkı efe gibi duruyosun :D
MOT 85 m3 kimin ?
sarı e36 da deli gibi duman olmalıydı :D
Güzeldi Ama Fazla Sarmadı Beni... :D
Güzel bir gündü , uzun zamandır görüşemediğim kişileri gördüm.
Musa'nın m3te 2 çok keyifli tur attım.
Bu adamlar drfit işini bitirmişler artık çok başarılılar
güzel bi gundu cidden
6dan sora ortam sakinledi hava serinledi cok daha keyifliydi heleki twin ler :D
amele yanigi yaniyorummmmmmmm yaniyormusun hakanimmmm :)
Motorsporu ayağına ilk amele yanığımızı olmuş bulunmaktayız , sezon açılmıştır.Drag cı arkadaşlara başarılar :)))
Gelenlere teşekkürler.
Bu arada ben bilerek konu açmadım antrenman var diye çünkü araç katılımı az olacaktı.Gelir sıkılırsınız , bir de küfür yemiyelim dedim :)
Etapta biçok foto ceken vardi bu kdrmi fotolar :)
bende geldim teşekkuru hakediyormuyum--
not:benimde amele yanğım var
Bu arada kirmizi s14 burak abinin aracinin motor bolumunu fotosunu ceken oldumu?
Olm 200sx yanlarken adam camdan çıkıp foto çekmeye çalışıyodu ahahah
valla o kadarini görmedim dorudur :D
Tariksss :D
http://i299.photobucket.com/albums/m...g/c5da1694.jpg
sierra cok ıyı kac hp acaba ?
walla hakan ben bodoz ordaydık ama içimde kaldı bi arabayla turlayamamak bi dahakine yüzsüzlük yapıp bi tur bindirirmisiniz diyecem walla :D
Bu Arada Şimdi Aynaya Baktımda Çok Fena Amele Yanığı Bendede Var :D
Arkadaslar mukemmlel bı gundu herkesın ayagına lastıgıne gazına saglık ama sarı BMW ROB 34 e hasta kaldım Gunun aracıydı kullanan arkadasla bı tura cıkmak ıstedım acıkcası :)
katılımın ve araç sayısının en az olduğu bi drift antremanını bu forumda bu kadar övülmesine şaşırdım ve sevindim...mutlu oldum :D
yine gelin hep gelin daha kalabalık gelin hee bide yanınızda mangal da getirin :D
keiylfli bri gündü ,
low-rider , day walker ve bodoz abimizle tanıştım hepsi birbirinden tatlı insanlar.. bi dahakine görüşmek üzere.
inşallah o zamana kadar çıkmış olur arabam da tanıdk tanımadık herkezi alıcağm sağ koltuğuma :D