palamut Nickli Üyeden Alıntı
xenonmorph un dediği doğru en basit yüksek hararet durumunda üstten alttan toplam 1 mm taşlanıyo :) 1 hararetlik şansı var motorun iyimser şekilde hurdacılar hararet görmüş kapak blok dolu zaten. nasıl bir aliminyumsa gömlek çatlatmasına kadar herşey olabilir
t6 içinse 2x turbo 2x problem. volvonun kendini ispatlamış b5 serisi 5 silindirlilerini ve 850 temelinden gelen s-c-v7o veya yüzleri eski dersen s60 düşün derim. s-v-c-70 alacaksan motronic 7.3 olanına hiç bulaşma magnetti marelli ets yüzünden araba satabilirsin.
mazisi temiz bir volvo alman şart diyebilirim servisleri pahalı ama çoğu işini herhangi bir servis de halleder aslında sanılanın aksine çok basit motorlardır. genelde kuru tip iticili modellerin subap ayarını yetkili servisinden tut özel servislerine kimse tutturamaz o yüzden rektefiye gördüyse veya conta değiştiyse birdahaki masrafı göze almazsan uzak dur derim. bende volvo c70 vardı tüm işçiliklerini kendim yaptım uzun bir süre turbo upgrade den tut piggy backe stand alone dan tut 2.6 strokerına kadar herşeyini yaptım pek korkacak birşey yok.