User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: volvo s80 t6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı palamut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xenonmorph un dediği doğru en basit yüksek hararet durumunda üstten alttan toplam 1 mm taşlanıyo 1 hararetlik şansı var motorun iyimser şekilde hurdacılar hararet görmüş kapak blok dolu zaten. nasıl bir aliminyumsa gömlek çatlatmasına kadar herşey olabilir

t6 içinse 2x turbo 2x problem. volvonun kendini ispatlamış b5 serisi 5 silindirlilerini ve 850 temelinden gelen s-c-v7o veya yüzleri eski dersen s60 düşün derim. s-v-c-70 alacaksan motronic 7.3 olanına hiç bulaşma magnetti marelli ets yüzünden araba satabilirsin.

mazisi temiz bir volvo alman şart diyebilirim servisleri pahalı ama çoğu işini herhangi bir servis de halleder aslında sanılanın aksine çok basit motorlardır. genelde kuru tip iticili modellerin subap ayarını yetkili servisinden tut özel servislerine kimse tutturamaz o yüzden rektefiye gördüyse veya conta değiştiyse birdahaki masrafı göze almazsan uzak dur derim. bende volvo c70 vardı tüm işçiliklerini kendim yaptım uzun bir süre turbo upgrade den tut piggy backe stand alone dan tut 2.6 strokerına kadar herşeyini yaptım pek korkacak birşey yok.
    Teşekkürler Önce Yorumlarıma Katıldığın İçin Söylediklerinse Doğru

Ama Subap Ayarı Pek Sıkıntı Edilecek Birşey Değil İşi Bilen Yapıyor...

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işi bileni zor bulunuyor sorun o ben kendim özel malafa imal ettim onun için öyle diyim sonra buldum adamını arabayı sattıktan çok sonra

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iistanbulda gençler volvo çozer o işi ya usta sıkıntısı yok

muracaat => Xenomorph

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5000 gibi rakamlar biraz sallama olmuş dayım volvo servisi maslakta 30 yıllık ona istinaden ve gördüklerimle bir kaç şey söyliyim

bu araçlarda önemli olanlar

Turbo Boruları
    Radyatör Boruları
    Daha Önceden Kesinlikle Hararet Görmemiş Olması
    Şanzımanın Bakılmış Ve Hırpalanmamış Olması

Genelde Sıkıntısız Araçlardır Ama t6 Yapısı İtibariyle Biraz Daha Fazla Kıl Tüy Sorunlar Çıkarır

Şanzıman İse Sıkıntı Çıkarınca Taş Çatlasa Bi Taraflarımızı Yırtsak 3000 Tlyi Geçmez...Geçemez Yani..5000 Tl diyen Arkadaş Bir Ustanın Gazabına Uğramış Galiba

Sen S80 İstiyorsan T5 Lere Bakmanı Öneririm Hatta S80'le İlgilenmek Yerine S60 ta olabilir 2. eli hızlıdır volvolar içinde

T5 Ler Daha Az Sıkıntı Çıkarır Genelde

Parça Konusunda Bir Sıkıntı Çıkarmaz Fiyatları Orta üst Segment Seviyesindedir...Öyle Kulaktan Dolma Parçası Pahalı Palavraları Geçti Artık Eskidendi O...İstediğin Her Parçasını Rahatça Bulursun İşi Bilen Biri Varsa Tanıdık

Ama Kesinlikle Çözmen Gereken Nokta Ne Olursa Olsun Hararet Görmesin Araç..Sonra Fayda Gelmiyor Volvo Bloklarından 50 Kere Şahit Oldum Hemen Yamulup Eğiliyor Conta Tutmuyor Bir Dünya Rektifiye Görüyor Mübarek 13.5 Sıkıştırma Olacak Hale Geliyorlar..

S60 T5 Yada 2.0T Öneririm...Istanbuldan Falan Bir Araç Beğenirsen Bizim Serviste İncik Cıncık Öğreniriz Yardımcı Olurum
    Bu durumda illaki siz daha iyi bilirsiniz , sallamasyon falan ama ben başımıza geleni söyledim bide haliyle servisin verdiği fiyatın yarısını verince dediik eyvallah .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)