muhaRRem bugün (Salı) Ege'ye gidiyorum, Cuma dönücem..
Maç Cumartesi yada Pazar olursa oynama şansım olur.. Tarih ve saat belli olunca bana haberdar edersen geliyorum yada gelmiyorum derim ;)
Kısacası oynamak isterim tabi tarih ve saat uyarsa ;)
Printable View
muhaRRem bugün (Salı) Ege'ye gidiyorum, Cuma dönücem..
Maç Cumartesi yada Pazar olursa oynama şansım olur.. Tarih ve saat belli olunca bana haberdar edersen geliyorum yada gelmiyorum derim ;)
Kısacası oynamak isterim tabi tarih ve saat uyarsa ;)
Evet arkadaşlar ..Ataşehirde herzmaan oynadığımız saha tutulmuştur.. 7şer likten oynanacağı için 14 kişiye ihtiyaç vardır.. Maç saati 23.00-00.00 dır.
yaz muharremim benide yaz Alican :D
benide yaz, büyük ihtimal ayagım yine nüksedicek ama oynarım her türlü.
günceldir.. c.tesiye hazırlansın herkes lütfen, fire vermesin kimse..yağmur çamurda olsa ,olsun bu maç :)
bende oynuyorum:)
benide tribüne yaz :D ponpon kızlarla ...
evet cemaat simdi listedeki herkes geliyor değil mi son durum nedir?
ben iyi bir liberoyum... İlhan Aktaş... 0505 528 46 87 yer varsa maça gelmek çok isterim... Yedeklere yazın beni
Bugün beşiktaştan kalkıp ataşehire kaporayı vermek için gittim. gelmeyecek olanlar lütfen söylesin..
ahmetle geleceğiz sıkıntı yok yağmurda olsa çamurda olsa
;)
kaleye gecicek adam yoksa her turlu gelirim kaleciden mac parası alınmaz yanlız hatırlatırım:)
Bizi sil moruk listeden çok sevdigim bir arkadaşım yazlgına davet ettigi için gelemiyoruz
-1
Dizim sakat bir türlü adam edemedik beklemedeyiz :)
iyi eğlenceler
listeler güncellenmiştir
oynamak isteyen varsa yer degisebiliriz :) yedek olarak kalacagim diye dusunmesin
bende gelemiyorum çok samimi olduğum dostum doğum günü partisi düzenlemiş oraya gitmek gerekiyor ...
ahmet3425 gelirmi bilmiyorum maça:(
Oynancak tesis hakkında bilgi veririseniz bizler de izlemeye gelebiliriz.