ipne acaba hint prensimi gormus
auhauhauahçırak olayıda iyiymiş
![]()
Hay sen cok yaşa emi yaa... Cok guldum gercekten okurken anlatımda cok duzgun olmus bir gaztede köşe yazısı okur gibi okudum![]()
türkün gücü bu olsa gerekdünyayı işgal ettik yaww
![]()
Ahahaha saka gibi valla super anilarin olmus![]()
Ne kadar guzel ya,bide abi anlatis tarzinda cok iyiHAHA bomba ya uahsuahdasuh
- K -
________
Dr.Ecu
cok guzel anlatmissiniz olaylari buradan yasamis gibi oldum![]()
Çok iyi yaa eline sağlık kardeşA.koyim bukadar sarmışız almanyayı demek
![]()
Avrupa birliğine girmişiz habrimiz yok![]()
hahaha abi süpermiş yabende almanyaya gittiğimde süreklia rtık alıştım bu tarz olaylara ama pasaport kontrolü süpermiş ya yarıldım...
şu muhabetlere yarıldım ya...
"Türk müsün? dedi. Höö dedim" hahahahaha
"Kardeş bu karı mal ingilizce bilmez, sen reyona git düşük fiyat formu doldursunlar "
"var da sıcak var Aq , olur mu, bizim ipne çırak dolaba komamış aq , bıktım bundan aq" hahaha
ahaha hintli özkan![]()
HahahaTek kelimeyle mükemmel ya.
Resmen bomba olmuş ve olmaya devam edecektir umarım.
Gerek anlatımının güzelliği ile gerek ise olayların komikliği ile bir çırpıda ve eğlenceli bir şekilde soluksuz okudum valla.
"Tabii biz artık normal karşılıyoruz türk olayını, dedim bana erikli su ver, bide smirnoff ice var mı dedim, var da sıcak var Aq , olur mu, bizim ipne çırak dolaba komamış aq , bıktım bundan aq dedi. " TR de bile bu kadar AQ küfürünü bir arada göremezsiniz.
Bu bölüm bitirdi beni be ABi.![]()
Yavru vatan 2okuması zevkliydi,yaşaması kimbilir nasıldır
![]()
Ahahaha süper muhabbetler![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ahaha süper ya baya güldüm4 gün boyunca hiç sıkılmicaksın anlaşılan
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hintli özkan'da kopma noktam oldu zaten abi , süper muhabbetler geçmiş önümüzdeki 4 günü de yansıtırsan hepberaber güleriz![]()
Aksam kadeve isimli outlet e gidecegim. Allah bilir adini biz koymusuzdur. Ozkani aradim o goturecek bizi. Ozkan 50 euroya 1 saatlik berlin turu 100 euroya ise 4 saatlik genisletilmis tur duzenliyormus. Ozkanin kartvizitini buraya scan edip koyacagim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)