Son 30 metre kaldı,3o metreye ulaşmak çok zor fakat bu gün akşam üzeri çıkarılabilir,haberlerde öğlen gibi çıkarılır diyorlar ama madenciler imkan yok diyor,Büyük göçük içerdeki,Sadece kömür degil,Kaya dahil olmak üzere..:(
umarım çıkarlar ya..:/
Printable View
Son 30 metre kaldı,3o metreye ulaşmak çok zor fakat bu gün akşam üzeri çıkarılabilir,haberlerde öğlen gibi çıkarılır diyorlar ama madenciler imkan yok diyor,Büyük göçük içerdeki,Sadece kömür degil,Kaya dahil olmak üzere..:(
umarım çıkarlar ya..:/
allah yardımcısı olsn göçükde kalanların :(
bu olayın bi önlemi varmıdır ? Göçük olmaması için
http://i48.tinypic.com/nl27gp.jpg
Zonguldak'ta 3 gündür süren umutlu bekleyiş yerini acıya bıraktı. Türkiye günlerdir soluğunu tutarak Zonguldak'taki grizu faciasından iyi bir haber bekliyordu ancak bu sabah kara haber geldi.
Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bursa, Balıkesir ve son olarak Zonguldak'taki kazaların ardından kömür ocaklarıyla ilgili sert tedbirler alınacağını açıkladı. Yıldız, özellikle kaçak ve kurallara uygun çalışmayan ocakların hedefleneceğini söyledi.
not:
28 canın karsiligi tazminat degildir bakanım, madencinin kaderi ölmek hic degildir!
zonguldakta inanılmaz derecede kaçak ocak var,Özelleştiriyorlar ve sürekli satıyorlar doğal olarak herkes kendi bişeyler yapmaya çalışıyor,6oo lira veriyosun bu emegin karşılığına.Bu kadar kötü bi yönetim görmedim...Bu kadar ağır bir iş ve karşılığı 6oo tl..yazıklar olsun...
28 işçi çıkarıldı,2 kişi için hala aramalar sürüyor..
Kimlik tespiti yapılamamış hala.
Allah Rahmet eylesin :(
Ölen vatandaşlarımızın ailelerine sevenlerine allah sabır versin...:mad:
Gitti yine canlar...Ocaklar söndü. :(
Ölmeye mi alısıkmıs yörenin insanı?
Baska is imkanı yaratsın ya da maden ocaklarını güvenli hale getirsin.
Yurtdısında bu sekilde bu kadar insan ölecek herkesi koltugundan ederler, hapislerde süründürürler, TRde bir b.k olmaz.
Üstüne madenci suclu bulunur.
Yazıklar olsun, Allah bin beterini versin bunlara...
cok üzücü gerçekten. Allah ailelerine sabır versin .....
yazıklar olsun!!Bir ülkenin başbakanı böyle yorumlar yapabiliyorsa vatandaş olarak bizler şapkamızı önümüze koyup ciddi manada düşünmeliyiz acaba nerede yanlış yaptık diye ki aynı hataya tekrar düşmeyelim.Bir anne 2 damadını ve oğlunu aynı anda kaybediyor başbakanımın olaya bakış açısına bakarmısın.Acaba kendisi gece uyumaya hazırlanırken oğlu o saatlerde yerin altında -540 metrede çalışsa nasıl olurdu????
Ölenlere allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun geride kalanlara da sabırlar versin.Aynı acıları tekrar yaşamayalım.
Ya iste ondan diyorum ya, beddua etmeyi sevmem ama bunlar cok daha kötüsünü yasasınki anlasınlar evlat acısı nasıl birseymis.
inan bana ciddi manada zor şartlarda çalışıyorlar.Bide bu zorluğa böyle talihsiz olayların olması ihtimalleri eklenince iş daha da zorlaşıyor diken üstünde çalışıyorlar resmen.Olaydan sonra burada biraz sesler yükselince başbakana da olay çıkaran kişi araştırmalara göre ankaradan provokatörlüğe gelmişmişler de böyle kişiler biz zonguldaklıları zan altında bırakıyorlarmışmış ta.Yok böyle birşey haksızlığa karşı sesimizin yükselmesine bile tahammül edemeyecek kadar bencil bir zihniyet !!! yazık çok yazık
arastirmasini yaptik ankaradan gelmis deniliyorda yerel medya pek oyle demiyor :ofk:
cesetler otopside şu anda Aldığım duyumlar çok kötü.Hiçbiri tanınmıyor. :/ çoğunun heryeri kopmuş ve şişmiş,havuza atlayanlarda kaynayan suda hayatını kaybetmiş :(
Allah'ım çok kötü yaa :(
çok çok üzücü allah rahmet eylesin.
Bu ilk değil sonda değil buna niye kimse bişey demiyor neden bi güvenlik önlemi fln yoktur :mad: Ölenlere Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır ihsan eylesin :(
Allah yardımcıları olsun deyip durdum ilk gördüğümden beri :/
Üzücü bir durum toprakları bol olsun zor şartlarda zor yaşayan insnalar :(