.................................................. ....
Printable View
.................................................. ....
Baltimore yi ozleyen de ilk kez goruyorum :)
Bosverın baltımore u sucuk ekmeklerı kaymakları dusunun yusuf bey hahahahahah
Su anda kuzu sisten kalan tatli niyetine kumpirimizi yiyoruz :D birayla da bir gidiyor ki aman yarabbi :D
Tatlı patateste fena oluyo kozde :)
Evet yolkmu ny bulusmasına katılımcı :) trden gelmek ısteyenler ıcın son cagrı ornegın yekta :) hahahaha
Dip: yekta haric :D
hahaha okul bitmiş olsa valla gelebilirdim de final haftası :D yazın ordayım inşallah..
ya uydurma gel 2 gun kal git iste :D
2 gun icin deymez, ı ııhh :D
Son 1 gun yokmu gelen :)
nj de yamurlu hava ny da nasil ?
Gelin nehir kenarında detroit e karşı mangal yapalım, karpuz yiyip kabuğunu denize atalım :D
ahhaha polis kovalamasin ? :D
hava kapalida yarin acik sanirim .
burda maganda eksikliği var kapamak lazım :D laf ederlerse "support cultural diversity, don't be racist or we will sue you" deriz :D
Cızmesınler karpuzu :) hahahah
Pazartesi yagmurlu 22 derece yahu.. insallah patlamaz.
Yarinki programi yapalim diyorum ufaktan... Ben sabah 10'a kadar downtown Manhattan'da olacagim. Mustafa, seninle bulusup jersey'e mi geceriz yoksa turbo&quattro'u alip oyle mi geceriz?
Onceden gecersek 11 gibi Bugra'i alir, alisverisi yapariz. Donuste de turbo&quattro'u alir bize geceriz. Boylece zaman kazanmis oluruz. Ne diyorsunuz?
Yola cikiyorum simdi..Gece 2 gibi NewYorktayim :)
2 mi 12 mi?
bugra ile konustumda sanirim sole yapsak daha iyi olcak ben 8 gibi yola cikicam direk bugrayi alicam ardindan alisveris yapip tekrar sehre geliriz , o arada da iste sen okula ugramis olursun isini halledersin . haberlesiriz eger sizi manhattanda yakalayamazsak biz evde bulusuruz .
olur telefonlasiriz o zaman...
bugra adresi msj atmadin hala :D
Yolladım kanka gelmedımı haala ?
gelmis yav gordumde uyuyosundur die yazmadim bisi
Yok uyumadım daha tv kurcalıyorum:)
Bugra ile Mustafa alisveriste....Buyuk bulusmaya az kaldi :)
3 dakıkaya ordayız :)
Mangal tutuyooooo :)
adi köpek :D
cağrı ve diğer arkadaşlar afiyet olsun hoş sohbetler :)
oooh oh Allah keyfinizi bozmasın
ohh afiyet olsun :)
Resımler gelıyorrrr :)
gezegenler arasi yolculuk yaptiriyorum su an :)