değilim ama angaralı olmayı istemişimdir hep
Printable View
Ben 3 kere denedim 1 defa doğru sonuç verdi. Oda rolantiden hiç sarmadan kalktığımdı.
bu tarz programları arkadaşlarım bedava yüklüyor. nasıl olduğunu bilmiyorm. jb var galiba
0 100 ,, 100 200 vss öiçümleri noşia da yapan race chrono diye bi program var ama daha deneme fırsatım olmadı..
Dynoliciusta sadece ağırlık giriyosak güzel , marka model seçiliyo zannediyodum ben.
megane coupe 18 jantlı için drivetrain loss'a kaç yazmalıyız koray 25 yazmıssın 15 25 arası bir değer istıor ama bunun hesabı filan nedir nasıldır?
seyyar dyno :D fenaymış hakkaten
Bence subaru-evo tarzı arabaların beygirleri yüksek çıkacaktır. Çünkü gücü ilk ivmelemeyi baz alarak yapıyor. Ben 1300kg gibi bir araç olarak 0-100ü yaklaşık 5.5 sn lere çekerim ama (220hp), önden çeker bir araç ne yapsa bu kg larda o değerlere ulaşamaz. Oysaki benim aktarma kaybım normalde ona karşı çok daha fazla.
Sanmıyorum bu ölçme şeklide bize doğru bir sonuç versin
Peki aracin kilosunu girerken ruhsat kilosunumu girmeli?yani meg coupe 1250 kg yazio 18 jantlar + 86 kg bn desek 1350 mi yazilmali,bu arada bgn 5 vites 2000 dewirde bastk 15 hp cikti :) yolda gdrkn aklima geldi actm :)
ruhsatta yazan ağırlıkta optimum miktarda benzin ve sürücü ağırlığıyla değilmi zaten fark etse etse 1250 se 1300 olur gibi
şu programlardan 60-200 yada 0 dan başlamayanını bilen var mı ???