masaüstü kullanıyorsanız kablolu modem iyidir fakat kablosuz kullanıcaksanız tp link tavsiye ederim fiyatı ve performansı gayet iyi
Printable View
masaüstü kullanıyorsanız kablolu modem iyidir fakat kablosuz kullanıcaksanız tp link tavsiye ederim fiyatı ve performansı gayet iyi
Airties aldım şu küçük beyaz olanlardan üstünde ttnet adsl yazıyor:soru: tamamen şans eseri oldu bozulan modemimi bil. arkadaşa göstereyim dedim, tam o sırada bi arkadaş modemi satıyordu 30 liraya aldım şuan evden sorunsuz giriyorum mutluyum.:icon_tup: Aldığım kişide 2-3 sene kullanmış ama gayet temiz bi modem umarım sonradan herhangi bi sıkıntı çıkarmaz:confused:
Kablolu mu, Kablosuz mu ?
Mutlu olmana sevindim ABi. :)
10 yıldır zoom kullanıyorum.Gık demedi.US robotics te öneririm
4 5 yıldır laptop kullanıyorum ve ilk sene hariç hep kablosuz modem kullandım inanın keyfi hiç bir şeyde yok :D mümkün olsa ses sistemi ve şarj kablosundanda kurtucagım :D
masaüstü pc için kablosuz modem araştırması enteresan:D
Kablolu kablosuz tek önerim Airties.Şirkette evde diğer ofislerde hep sistem kurarken airties tercih ediyorum
Sorunsal ne demek direk sorun yazdımı kimse cevap yazmıyormu ?
Tamam ABi. Merak ettim modem aşağıdakimi ?
Hani ABi derler ya eski gibi görünür ama turp gibidir diye. Oda bunlardan. :) Antalya 'da ki kuzenimin öğrenci evinde 3 senedir bu modem kullanılıyor, 2 PC ye dağıtılıyor, sabahtan akşama kadar açık ve 4-5 cinayet gibi PC başından kalkmayan adam. :D Ona rağmen hayla sapasağlam. Birçok arkadaşımdada mevcut, sorun yaşadıklarını duymadım. Isınma sorunu yok diye biliyorum. Mesela RT-104 'lerin hepsinde aşırı sıcaklık mevcut ama doğal. Zararı yokmuş yani hepsinde görülüyormuş. Ondada öyle bir ısınma varsa endişelenmene gerek yok. Temiz kullandıktan sonra zaten bayağı bir götürür seni. Zorlanan bir parça değil çünkü ha işlemci dersin ekran kartı dersin, fazla yük altında yanabilir. Modemin bu olasılığı oldukça düşük. :)
Güle Güle Kullan.