2 litre kategorisinin en iyi dizeli, tartışmasız.
177 lik öyleydi.
Yazılımla çok güzel güç alınıyor, tek eksik dizelin "ruhsuzluğu" olur eski aracınıza göre, o kadar avantajını göz ardı edersek tabi.
Printable View
2 litre kategorisinin en iyi dizeli, tartışmasız.
177 lik öyleydi.
Yazılımla çok güzel güç alınıyor, tek eksik dizelin "ruhsuzluğu" olur eski aracınıza göre, o kadar avantajını göz ardı edersek tabi.
partikül filtresini iptal et düz boru çek yazılım yap taypara şaka olsun :D
İmkanın varsa, bence hiç baska araba düsünme bile..
bence maddi olarak imkan varsa c220cdi al..olmuyorsa e90 320d iyidir,yanliz e46 dizellerden bence uzak dur ozelliklede 320dlerden
http://www.sahibinden.com/bmw_3_35d-...XQQdisplayitem
birde soyle birsey var allahım sen akıl fikir ver ..
çok güzel de kmsi fenalarda
aslında hersey dunden beri e36 m3 321 lk coupe nasıldır diye dusunurken basladı sonra bir baktım 3,20d bakıyorum ne alaka ise m3 ile :)
240a kadar bayilmadan hizlaniyor birde 170le 3000devirde gidilebiliyor o sirada anlik tuketim 6.5 lt civarinda kaliyor imkan varsa teste çikmanizi oneririm. Bu arada torku yanlis bilmiyorsam e46 m3ten yuksek olmasi lazim. Alt devirleride ust devirleride cok canli kisacasi
Valla bizde 2009 model 320d var makyajlı kasa 177hp liklerden ve çok memnunuz.. Gidişi gerçekten çok yeterli. 520d mizde var onlarında motor aynı ama kasa agır oldugu için 320d kadar iyi gitmiyor. Zaten kullanırkende bunu anlıyorsun. Şuanki euro avantajı ile bence sıfır km al. Borusanda agustosa kadar kalmadı demişlerdi ama çeşitli galerilerde falan mevcut.
typerdan sonra çok güzel seçim olur 10 numara huzurlu klas bi araban olur