106 civic vti neden aynı sınıf araç değil,neden ayrı paraları etmemesi lazım onu anlıyamadım?
Printable View
106 civic vti neden aynı sınıf araç değil,neden ayrı paraları etmemesi lazım onu anlıyamadım?
aheuhaeuhaaha :hehe: muştu eke yok orda :hehe:
moruk ilk sayfanın bi kısmını kopyalayabildim :D
ekeye inene kadar en az 30 tane daha var :D
işte bende onu soruyorum ne alakada civicin sınıfı 306 oluyo!
araba alınıyorken baska araclara bakılıyor bence?cok daha iyi olan bir aracın piyasası benım aracımdan dusukse ve tabı piyasası varsa ben nasıl satarımkı aracımı o arabadan daha yuksek bır fiyata.benım aracımı gidip a3 den veya a4 den yuksek fiyata satmam sacma olur yanı genel olarak piyasadan bahsedıyorum aracların sonucta bi fiyat aralığı var bence.buarada ilandakı 106 ıcın bı yorum yapmıyorum sadece bana sacma gelıyor 18lirayı 106ya vermek 20 22 liradavti a vermek oda fazla bence bilmem anlatabildimmi kendimi
bende diyorumki vti'lar 106 gibi ele düşmüş olsaydı onların durumu ne olurdu? bu piyasada 106 kadar hor kullanılan ele düşen bi araba varmı söylermisin? ben 106 kullanıyorum her zaman söylüyorum 106 cıların çoğu apaçi 106 cıları sevmem onlarda beni sevmez :D
Adamın konuyuda hiç ettik..:p
haklısın 106ları genelı apachi bundan dolayıda 106ların durumu birazdaha kotu genel olarak sorunsuzluk bakımından yınede honda daha sağlam sonucta.vti larda apacilerin elıne dusseydı onlarında durumu sımdıkı gıbı olmazdı tabı.konu sahibinden ozur diliyorum bende buarada konuyu bk ettik.neyse kapatalım honda pug mevzunu
göki bugün karşılaşmalayım korkuyorum senden :D:D
ya vti larda herkes sağlamlıktan behsediyor alayına motor yapılmış nasıl oluyor anlamadım
ee hergün 9000 devir dönersen olacağı o bu arada vti neden 306yla da karşılaştırılmıyor dien arkadaş vti hem 106 gtiyla karşılaştırılır hem 306yla vti hem 306 dan da iyi gidebiliyor 106 dan da iyi gidebiliyor 106 gti cok sevdiğim bi araçtr hala almak istediğim araçlardan biri ama vtiyada *** atmayın
:hehe: bana 9bin dönen vti göstersene :)