çok boyamı war cihan abi :D nası çok boya war? bu arabada boya bul abi her buldugun boya kadar aşşagı wericem arabayı sana :) tamponlarında rütüş dahi yok yaa:D o derece
Printable View
Kanka dur daha yeni başladın sen sevdaya :D :D Zamanında sahibindende yoktu :) Plaka söylendiğinde aracı anlatmaya başlıyorduk :D 106'tın varken bile hala sahibindende 106 arıyorsan altında mis gibi 106 varken gidip hala başka satılık 106'ların yanına gidip inceliyorsan falan bu manyaklıktır işte :D Örnek Yaşar abi Ben Göki Serhat abi :D :D
Serhat la beni aynı karede tutma kardeşim ben 14 lüklerden yukarı bakarım o 14 lüklerden aşagı bakar :icon_tup:
Bu yazdıgın isimlerin üstüne mami makineni yazmayı unutma :icon_tup:
Hangi araç olursa olsun 106 diyince başka kimseye sormaya bile gerek duymuyorum.
O konuda seni biliyorum abi :) Mami abiyi eklemedim onu ayrı tuttum oturup muhabbet etmişliğimiz belli bi samimiyetimiz var onlada ama sizin kadar uzun süredir tanımıyorum ondan yazmadım :D
Bu arada ilk koyduğun günden beri sorucam avatarının orj boyuttaki resmini pm atar msın :) Çok merak ettim ok duruyor :)
Abi beni 106'ya aşık eden zaten H :) Az kullanmadım onu ne makinaydı :) Gözüme o kadar bakmazdım ona baktığım kadar :) Azrail'de çok düzgün bakıyordu :icon_tup:
Bulursam yine tertemiz bi sarı beyaz veya kırmızı alabilirim uygun fiyata :)
Bir pm geç bakalım aklındaki fiyatla ve aracın bilgilerini bi söylersen düşünen biri var veririz belki ona :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-kirmizi/detay
bu aracıda tavsiye ederim arkadasim aracı gayet temizdir piyasaya göre düzgündür..
98 kırmızı bi vts var isteyen olursa 2 parçasında boya var başka bişeyı yok yakın bı arkadaşımın iş kurcak satıyo aracını.. supersrint egsoz,14/60 kısa,yay felan var 130 binde.. 13,500 istiyor. ilanı yok nette. çok temizdir.
güncel fotosunu çekip eklerim.