olm ben kendim 6000 dönünce ulan kırmıyım arbayı diyorum kendimce![]()
http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=honda&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23516&c=23516&sKlasik=1&b[page]=1&c=5422&c2=5422
yada şurdakilerden hangisi hergün 9bin devir dönüyor
linki copy paste yaparsan çıkar
Doğru bence iki araba içinde piyasa yüksek ama bu arabalar özel makineler ve sınırlı sayıda.Şimdi 2010 model bir taş diyelim örneğimiz taş olsun.Bu taştan 2010 senesinde 2000 tane yapılmış ve güzel kaliteli bir taş fiyatı 10 lira.
Bir taş daha bakalım buda 1980 lerden bir taş ve o zamanın şartlarına göre şaşırtıcı güzellikle ve özellikle.Bu taştan o zaman 20 tane yapılmış ve 2'side satılıyor.Şimdi bu 2. taşa adam 12 lira istersen ben 2010 senesine değilde 1980 de yaplmış bu nadide taşa iyice bi bakarım ve istediğim gibi isede 12 lira veririm bilmem anlatabildim mi![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
İlana cevap yazdımmı bilmiyorum ama katılmak istedim![]()
Bazı arkadaşlar çok temiz duruyor diri araba vs vs vs gibi yorumlar yapmış çok ilginç resimlerden birşey anlayamazsınız gittiginizde araç sizi çok ama çok yanıltabilir
Arabanın panel değişmiş sadece 1 otografına baktım ve kapattım ben böyle bir araca bu parayı ASLA ama ASLA vermem piyasayı biraz daha araştırırsanız o paralara çiçek gibi el değmemiş el değse bile halen diri duran araçlar var bilginize iyi bir 106 ya 20 lira parada verilir 21 lirada edermi etmezmi konusu değil güzelse temizse eder .
Göki genelleme yapıyorsunya kardeşim bence o dediğin öyle değil 106 sevigisini bilmeyen kişilerin eline geçerse yapacak birşeyimiz yok ( x5 vardır adamın ama hanzonun önde gidenidir )
x5 e şimdi nasıl deriz bunları kullananlar hanzo diye ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
vti'ın 106 dan hızlı olduğunu yada 106 nın vti dan hızlı olduğunu söyleyemeyiz bunlara 306'da dahil.Şanzıman oranları ağırlıkları torkları Ps leri çok farklı araçlar.
106'ya chip filtre eksoz yap ki filtreyi motorun kucağına koy iyi yalıtma 51 lik boru yap bi eksoz koy chip yazdır vti'a ise headers koy komple eksoz yap cold air intake koy sıkıştırma arttır falanla filanla yine 180 km lere kadar 106 öne çıksın.Kilo derseniz 940 kg 106 1200 lerde vti sedan 120 hp ye 160 hp falan filan uzar gider.Yakıt konusuna hiç değinmeyelim bile 106 nın yakıtı vti'a göre çok az.Biz konuya dönelim.
Eski bir 106 gti kullanıcıs olarak bence tamamen tüm şartlar ilandakine uyuyorsa bu araç şuanki piyasada 16 16.500 eder ve gerçekten bu düzgünlükte ise tadındada yenmez her kuruşunuda hak eder.
Dolu dolu 7250'lim vardı dyno verimdeMis gibide 7200 de vites atıyordum.Ayrıyetten kesici iptalim var isteyenle 8000 deviri dönerim
![]()
Ki vti'larda 106 arasında devir sapması var onlar 5500 de iken 106'da 5500 de olmaz
Yani çok az fark var döndükleri devirlerde
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Yaşar abi konuuuuşSen susarsan 106 hakkında bu sitede biçoğumuz ağzımızı açamayız
![]()
Ön panelde neresi gözüne takıldı?
Bence bu araçta baya boya çıkar (deneyimdir) . Gidip bakmak lazım önceki postlardada yazdığım gibi.Benimde aracıma boyalı diyorlardı halen gösterelim 41 pe 411'i 1 parçası hariç boya var mı diyeOlmaya bilir ama bana bu arabada özellikle kafada boya var gibi geldi
Gidip bakmak lazım.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Kardeş ben o kadar 106 gördüm hiç total etiketini solda görmedim sen gördünmü ?
Aracın hiç sağ tarafının fotografı yok Bütün fotolar shoplu net bir resim yok içindeki fotolardan ne kadar kullanılmış anlaşılmıyor o araca o parayı düşünene kadar ne araçlar var
Ben çok gördüm gittim yaşadım satarken yalandan başka birşey olmuyor gram boya yok diyordu adamın biri gittik kulesinde 4 santim yırtık vardı lastik geri gelmiş şase oynamıştı 4 parçada boya çıktı oldugu yere çöktü adam benden önceki sahibinden bana böyle geldi dedi ( klasik yalan )
Araç benim hiç ama hiç içime sinmedi zor değil arayıp sorabiliriz![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Yaşar abi onu bende farkettim Total stickerı önden bakınca sağda önde yani o diğer bi sticker var onunda sağında yani şuanki olduğu yerin tam tersi yerinde olması lazım
Ne söylersek yalan gidip bakıcam az daha konuşursak![]()
Dün tüm 106'lara baktım sahibindendeki cidden çooooooook güzel 4 5 106 var cidden.![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-106-gti/detay şu araca baktınız mı ben de hatim etdim sahibindendeki 106ları yay bile yok arabada![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...odel-gti/detay bir deşu 106 gti gözüme güzel gözüktü
Kendi arabamız Diye Demiyorum NOKTA BOYA BULANA BULDUGU BOYA KADAR AŞŞAGI VERİCEZ ARACI ilk sahibinden alındı ve şu ana kadar ne filtre ne eksoz takıldı sagı solu oynanmamış bir araba 18 e wericez haberiniz olsun değişeni bırak GRAM rütüş bile yok arabada![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...syon-gti/detay
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)