User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
127 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Alınık / 106 GTI

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm ben kendim 6000 dönünce ulan kırmıyım arbayı diyorum kendimce
    74 model sehpa...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=honda&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23516&c=23516&sKlasik=1&b[page]=1&c=5422&c2=5422

yada şurdakilerden hangisi hergün 9bin devir dönüyor

linki copy paste yaparsan çıkar
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba alınıyorken baska araclara bakılıyor bence?cok daha iyi olan bir aracın piyasası benım aracımdan dusukse ve tabı piyasası varsa ben nasıl satarımkı aracımı o arabadan daha yuksek bır fiyata.benım aracımı gidip a3 den veya a4 den yuksek fiyata satmam sacma olur yanı genel olarak piyasadan bahsedıyorum aracların sonucta bi fiyat aralığı var bence.buarada ilandakı 106 ıcın bı yorum yapmıyorum sadece bana sacma gelıyor 18lirayı 106ya vermek 20 22 liradavti a vermek oda fazla bence bilmem anlatabildimmi kendimi

Doğru bence iki araba içinde piyasa yüksek ama bu arabalar özel makineler ve sınırlı sayıda.Şimdi 2010 model bir taş diyelim örneğimiz taş olsun.Bu taştan 2010 senesinde 2000 tane yapılmış ve güzel kaliteli bir taş fiyatı 10 lira.

Bir taş daha bakalım buda 1980 lerden bir taş ve o zamanın şartlarına göre şaşırtıcı güzellikle ve özellikle.Bu taştan o zaman 20 tane yapılmış ve 2'side satılıyor.Şimdi bu 2. taşa adam 12 lira istersen ben 2010 senesine değilde 1980 de yaplmış bu nadide taşa iyice bi bakarım ve istediğim gibi isede 12 lira veririm bilmem anlatabildim mi
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee hergün 9000 devir dönersen olacağı o bu arada vti neden 306yla da karşılaştırılmıyor dien arkadaş vti hem 106 gtiyla karşılaştırılır hem 306yla vti hem 306 dan da iyi gidebiliyor 106 dan da iyi gidebiliyor 106 gti cok sevdiğim bi araçtr hala almak istediğim araçlardan biri ama vtiyada *** atmayın

ben vti ın 306 ile neden 106 ile kıyaslandığı kadar çok kıyaslanmadığını sormuştum, arkadaşın vti 306 nın sınıfında demesine karşılık.

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee hergün 9000 devir dönersen olacağı o bu arada vti neden 306yla da karşılaştırılmıyor dien arkadaş vti hem 106 gtiyla karşılaştırılır hem 306yla vti hem 306 dan da iyi gidebiliyor 106 dan da iyi gidebiliyor 106 gti cok sevdiğim bi araçtr hala almak istediğim araçlardan biri ama vtiyada *** atmayın
    vti 8-9000 devir dönerken 106 lar yanında 3000 devirdemi vites atıyor

yanlış anlama kardeşim kimseyle polemiğe girmiyorum ama herkesin boku kendine güzel kokarmış 106 larda aslan gibi devir dönüyor yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru bence iki araba içinde piyasa yüksek ama bu arabalar özel makineler ve sınırlı sayıda.Şimdi 2010 model bir taş diyelim örneğimiz taş olsun.Bu taştan 2010 senesinde 2000 tane yapılmış ve güzel kaliteli bir taş fiyatı 10 lira.

Bir taş daha bakalım buda 1980 lerden bir taş ve o zamanın şartlarına göre şaşırtıcı güzellikle ve özellikle.Bu taştan o zaman 20 tane yapılmış ve 2'side satılıyor.Şimdi bu 2. taşa adam 12 lira istersen ben 2010 senesine değilde 1980 de yaplmış bu nadide taşa iyice bi bakarım ve istediğim gibi isede 12 lira veririm bilmem anlatabildim mi
    birbirimizi anladık sanırım sorun yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlana cevap yazdımmı bilmiyorum ama katılmak istedim

Bazı arkadaşlar çok temiz duruyor diri araba vs vs vs gibi yorumlar yapmış çok ilginç resimlerden birşey anlayamazsınız gittiginizde araç sizi çok ama çok yanıltabilir
    Arabanın panel değişmiş sadece 1 otografına baktım ve kapattım ben böyle bir araca bu parayı ASLA ama ASLA vermem piyasayı biraz daha araştırırsanız o paralara çiçek gibi el değmemiş el değse bile halen diri duran araçlar var bilginize iyi bir 106 ya 20 lira parada verilir 21 lirada edermi etmezmi konusu değil güzelse temizse eder .

Göki genelleme yapıyorsunya kardeşim bence o dediğin öyle değil 106 sevigisini bilmeyen kişilerin eline geçerse yapacak birşeyimiz yok ( x5 vardır adamın ama hanzonun önde gidenidir )
    x5 e şimdi nasıl deriz bunları kullananlar hanzo diye ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vti'ın 106 dan hızlı olduğunu yada 106 nın vti dan hızlı olduğunu söyleyemeyiz bunlara 306'da dahil.Şanzıman oranları ağırlıkları torkları Ps leri çok farklı araçlar.

106'ya chip filtre eksoz yap ki filtreyi motorun kucağına koy iyi yalıtma 51 lik boru yap bi eksoz koy chip yazdır vti'a ise headers koy komple eksoz yap cold air intake koy sıkıştırma arttır falanla filanla yine 180 km lere kadar 106 öne çıksın.Kilo derseniz 940 kg 106 1200 lerde vti sedan 120 hp ye 160 hp falan filan uzar gider.Yakıt konusuna hiç değinmeyelim bile 106 nın yakıtı vti'a göre çok az.Biz konuya dönelim.

Eski bir 106 gti kullanıcıs olarak bence tamamen tüm şartlar ilandakine uyuyorsa bu araç şuanki piyasada 16 16.500 eder ve gerçekten bu düzgünlükte ise tadındada yenmez her kuruşunuda hak eder.

Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti 8-9000 devir dönerken 106 lar yanında 3000 devirdemi vites atıyor

yanlış anlama kardeşim kimseyle polemiğe girmiyorum ama herkesin boku kendine güzel kokarmış 106 larda aslan gibi devir dönüyor yani

Dolu dolu 7250'lim vardı dyno verimde Mis gibide 7200 de vites atıyordum.Ayrıyetten kesici iptalim var isteyenle 8000 deviri dönerim Ki vti'larda 106 arasında devir sapması var onlar 5500 de iken 106'da 5500 de olmaz Yani çok az fark var döndükleri devirlerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlana cevap yazdımmı bilmiyorum ama katılmak istedim

Bazı arkadaşlar çok temiz duruyor diri araba vs vs vs gibi yorumlar yapmış çok ilginç resimlerden birşey anlayamazsınız gittiginizde araç sizi çok ama çok yanıltabilir
    Arabanın panel değişmiş sadece 1 otografına baktım ve kapattım ben böyle bir araca bu parayı ASLA ama ASLA vermem piyasayı biraz daha araştırırsanız o paralara çiçek gibi el değmemiş el değse bile halen diri duran araçlar var bilginize iyi bir 106 ya 20 lira parada verilir 21 lirada edermi etmezmi konusu değil güzelse temizse eder .

Göki genelleme yapıyorsunya kardeşim bence o dediğin öyle değil 106 sevigisini bilmeyen kişilerin eline geçerse yapacak birşeyimiz yok ( x5 vardır adamın ama hanzonun önde gidenidir )
    x5 e şimdi nasıl deriz bunları kullananlar hanzo diye ?

Yaşar abi konuuuuş Sen susarsan 106 hakkında bu sitede biçoğumuz ağzımızı açamayız

Ön panelde neresi gözüne takıldı?

Bence bu araçta baya boya çıkar (deneyimdir) . Gidip bakmak lazım önceki postlardada yazdığım gibi.Benimde aracıma boyalı diyorlardı halen gösterelim 41 pe 411'i 1 parçası hariç boya var mı diye Olmaya bilir ama bana bu arabada özellikle kafada boya var gibi geldi

Gidip bakmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşar abi konuuuuş Sen susarsan 106 hakkında bu sitede biçoğumuz ağzımızı açamayız

Ön panelde neresi gözüne takıldı?

Bence bu araçta baya boya çıkar (deneyimdir) . Gidip bakmak lazım önceki postlardada yazdığım gibi.Benimde aracıma boyalı diyorlardı halen gösterelim 41 pe 411'i 1 parçası hariç boya var mı diye Olmaya bilir ama bana bu arabada özellikle kafada boya var gibi geldi

Gidip bakmak lazım.
    Kardeş ben o kadar 106 gördüm hiç total etiketini solda görmedim sen gördünmü ?
    Aracın hiç sağ tarafının fotografı yok Bütün fotolar shoplu net bir resim yok içindeki fotolardan ne kadar kullanılmış anlaşılmıyor o araca o parayı düşünene kadar ne araçlar var

Ben çok gördüm gittim yaşadım satarken yalandan başka birşey olmuyor gram boya yok diyordu adamın biri gittik kulesinde 4 santim yırtık vardı lastik geri gelmiş şase oynamıştı 4 parçada boya çıktı oldugu yere çöktü adam benden önceki sahibinden bana böyle geldi dedi ( klasik yalan )

Araç benim hiç ama hiç içime sinmedi zor değil arayıp sorabiliriz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş ben o kadar 106 gördüm hiç total etiketini solda görmedim sen gördünmü ?
    Aracın hiç sağ tarafının fotografı yok Bütün fotolar shoplu net bir resim yok içindeki fotolardan ne kadar kullanılmış anlaşılmıyor o araca o parayı düşünene kadar ne araçlar var

Ben çok gördüm gittim yaşadım satarken yalandan başka birşey olmuyor gram boya yok diyordu adamın biri gittik kulesinde 4 santim yırtık vardı lastik geri gelmiş şase oynamıştı 4 parçada boya çıktı oldugu yere çöktü adam benden önceki sahibinden bana böyle geldi dedi ( klasik yalan )

Araç benim hiç ama hiç içime sinmedi zor değil arayıp sorabiliriz

Yaşar abi onu bende farkettim Total stickerı önden bakınca sağda önde yani o diğer bi sticker var onunda sağında yani şuanki olduğu yerin tam tersi yerinde olması lazım

Ne söylersek yalan gidip bakıcam az daha konuşursak

Dün tüm 106'lara baktım sahibindendeki cidden çooooooook güzel 4 5 106 var cidden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşar abi onu bende farkettim Total stickerı önden bakınca sağda önde yani o diğer bi sticker var onunda sağında yani şuanki olduğu yerin tam tersi yerinde olması lazım

Ne söylersek yalan gidip bakıcam az daha konuşursak

Dün tüm 106'lara baktım sahibindendeki cidden çooooooook güzel 4 5 106 var cidden.
    En güzellerinin sahiplerini ara yaşar seni aradımı diye sor bakalım ne diyecekler

Anladın sen onu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-106-gti/detay şu araca baktınız mı ben de hatim etdim sahibindendeki 106ları yay bile yok arabada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...odel-gti/detay bir deşu 106 gti gözüme güzel gözüktü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-106-gti/detay şu araca baktınız mı ben de hatim etdim sahibindendeki 106ları yay bile yok arabada
    Aracın sahibini bizim arkadaş aradı kelimeleri biraz çelişkili diye bahsetti onun için görmeye bile gitmedi araba otogarın ordaki kapalı otopark ın içinde duruyor .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzellerinin sahiplerini ara yaşar seni aradımı diye sor bakalım ne diyecekler

Anladın sen onu

Senle ben ve Göki ile Serhat nickleri şu 106'dan vezgeçemeyiz herhalde

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi arabamız Diye Demiyorum NOKTA BOYA BULANA BULDUGU BOYA KADAR AŞŞAGI VERİCEZ ARACI ilk sahibinden alındı ve şu ana kadar ne filtre ne eksoz takıldı sagı solu oynanmamış bir araba 18 e wericez haberiniz olsun değişeni bırak GRAM rütüş bile yok arabada

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...syon-gti/detay
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
    06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...odel-gti/detay bir deşu 106 gti gözüme güzel gözüktü
    Çok boya var araçta güzel değil ayrıyetten.Yani göreceli bi kavram güzellik ama şık dğeil diyeyim

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senle ben ve Göki ile Serhat nickleri şu 106'dan vezgeçemeyiz herhalde
    cihan abim unutmuş beni beeeee
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
    06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)