kim alirsa alsin dert degil adam gibi girebilecegimiz bir pist olsun gerisi teferruat.
Printable View
kim alirsa alsin dert degil adam gibi girebilecegimiz bir pist olsun gerisi teferruat.
Net bilgi sahibi olan yok mu ?
Bi arkadaşım bahsediyordu konuşmuş kendileriyle pist falan yaptırıyor diye bahsetti diyodu , orayı yeniliyor olabilir ya da hendek tarafına bir pist yaptırıyor olabilir tam olarak anlatamamıştı , üstün körü anlattıklarından bunlar . Sonra mercedesine bindi uzadı demişti :D :hahaha:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/amat...10.asp?gid=373
kenan sofuoğlu arazi almış pist vs yapıyormuş antreman ve karting için.
tanıdığı olan varsa biri söylesin drag içinde uygun bir alan yaptırsınlar sevabına :)
kuzuluk yolu üstünde bana 5 km :D:D:D
bin 300 kanka :D:D
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde motosiklet ve karting yarışlarının yapılabileceği bin 300 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde pistin yapımına başlandı.
bin 300 boydan boya bir pist yapsınlar işte 2 şeritli bir yol :)mis mis para kazansınlar ah şu adamla irtibata geçip derdimizi anlatmak vardı.
hayırlısı ozaman :)
hauhau vay arakdaş akşam oldu cuma günü pil bitti :D
dur bakalım bir irtibat yolumuz var gibi yarın bi ulaşmaya çalışacağım
helal Kenana güzel bir düzlüğü olursa bizde kiralıyalım drag için hem onada destek olmuş oluruz :)
açılsada drag day ler time trialler başlasa izlemeyede gitsek :)
hala bır haraketlenme yok gıbıı gıdıp baksakmı yaw :D
neeeey ne zaman açılıyormuş :D:D
bellı deyıll ama her an gıdıp bakabılırmm :D
gidelım gazlama eylemi yapalım :D:D
Autodromda yaptığı gibi olaya haklı olarak ticari boyutta bakacaktır. Toplu organizasyonlar yerine şirketlere ileri sürüş eğitimi gibi konularla pisti doldurup ticaret yapacaktır.
Keza 1-2 defa drag-tt gibi organizasyonları deneyecek, fahiş fiyat isteyeceğinden katılımcı azlığı sebebi ile bu konuyu kapatacaktır.
Piste çıkıp da eskisi gibi yarışabileceğimize inanmıyorum...
şöyle bi drift pisti de olsa ne şukela olurdu
http://www.driftpackage.com/index/06...se_map_big.jpg
Halbuki daha ucuz fiyatlara çok çok daha fazla insanı pistlere yönlendirip amaç sadece para kazanmaksa en güzelini de yapar. Saçmalık yahu.. Motorsporları niye ilerlemiyor sonra.. lan nereye ilerlesin ülkede rally-tırmanma vs. dışında motorsporu neredeyse yok. Rally nin tırmanmanın da maliyeti ortada.. Yazık valla.. :icon13: :icon13:
cihan aramamızda 2 sn gibi bi fark vardı:D oda ben ilk kez pistte tt.e çıktım :D:D way anasını bee ne günlerdi :p
gelsene draga gelseneee :D:D:D:D
kim nerdese desin yağmurlu havada tt yapma çok farklı ve heycanlı her viraj çimlere :D son viraj baya sakat oluyo ama
keşke tekrar faliyette geçse
pist tosfed den çıktı ama tekrar açılıcak geçenlerde ist gözetmen kurulu başkanımız emrah paşayla knuştum türkiye pist şampiyonası yapılıcak gidicez biz dedi. yani açılıcak pistin şekli değişicekti benim duyumuma göre ama tam tarih ne zaman bilmiyorum. konuşur haber veririm.
VE herkes gözlerını dıkmıs haber bekler :eek: :eek: :eek: :)
umarım bu sezon acılmıs olurda ınsanlar doya doya gazlar ;)
Eylül ayında Türkiye Pist Şampiyonasının yarışı var Körfez'de...
bekliyoruz özlemle..
valla piste girecek arabamda yok artıkın :D
açılsın yaaaa ::(
özlemde bende beklıoruzs valla:D
acaba 400 metremı yapıcaklar ya..
valla kankacım ben zannetmiyorum ama inşallah öyle olur
inş. bir daha kapanmamak üzere açılır....
herkesin rahatlıkla yararlanacabileceği bir şekil halinde işletilir...
pist zemin olarak f1 kalitesinde olmasada birşeyler yapılsa çok iyi olur yamalı bohça gibi görüntü hiç yakıştıramıyorum...
hakkımızda hayırlısı olsun....
yaw şu diyardan göçmeden istanbul parkta gazlamak istiyorum arkadaş :(
Yarış izlerken amele yanığı olmayı özledik...açılsın artık.