çok saçma ya milleti enayi sanıyorlar...
Printable View
çok saçma ya milleti enayi sanıyorlar...
hoş geldiniz :)
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
orjinalini takmaları gerekiyor..benimde cam kırılmıştı orjinal takıldı.
alayı şerefsiz en iyisi axa diye duydumki ben araç olunca poliçeyi beraber hazırlatıcam acenteye bu ıbrelerı tek tek gosterıcem ayrıca araca nazar boncugu alsam ısletıcem kaskoya
s.... s.... verecekler hiç arama git genel müdürlüğüne çık birine izah et sonra bağır ben vti'a 17 son verebiliriz dedikleri zaman kapısının önüne gidip adamla gorusmek ıstedım ındı asagı ana avrad sulale kufur edıp adamı tehdit edince parayıda onayıda verdi :D...hatta en son guvenlıkler tutarken burdayım beklıyorum sen burdan evıne bugun *** gıdersın dıyınce %100 iş yaptı çok cazlaman gerekir korkmalılar güzel bir strateji yürüt
genelde sigortacılar pısırık tipler bastır :D
orjinal cam takmak zorundalar.hakkınızı arayın.
abi eksperin adı soyadı ne bizimki tanıyodur belki :D
Hasarsızlığıda en az%25 bozarlar
Bizim de başımıza geldi aynı olay. Hatta yan sanayi cam takılmıştı, ayna durmuyordu camın üzerinde. Babam telefon edip bağırdı çağırdı biraz :D Dört senedir kaskoya para ödüyorum, daha bir kuruş faydası olmadı eğer yan sanayi takarsanız kaskoyu hemen iptal ettiriyorum dedi. Bunun üzerine yan sanayi cam söküldü, servisten orjinal cam getirtilip takıldı.
Şimdi cam olayı biraz farklı. Kasko şirketleri poliçelerde yazarlar Cam değişim Klozu vs. Anlaşmalı cam servislerinde ücretsiz değişir gibilerinden. Aslında zaman almazsa poliçeyi tüm sayfalarıyla koyarsan oradaki cam ile alakalı bölüme bakmak gerekli.
Eğer öyleyse pek şansın yok. Ama müşteriyi kaybetmemek amaçlı jest yapabilirlerbelki.
Bir çok kasko şirketi bunu yapabiliyor. Yani orijinal camı serviste taktırmaz yan sanayi taktırır.
Genel olarak kasko yaptırırken ucuza kaçmak bazen daha pahalıya mal olabiliyor. Poliçeyi iyi okuyup değerlendirmek gerekiyopr.
Ne oldu peki ?
Ben uzun süre hasar danışmanlığı yaptığım için bayağı haşır neşirdim bu işlerle.
fenerliler camlarımı indirdi HDİ sigorta Fiat Haliç otoda orjinallerini taktırdı 1 güne aracımı aldım...
Bu tamamiyle kasko maddeleriyle alakalı full kaskoda bu gibi saçma şeyler yok yan sanayimiş falan birşey bulunmamakta HDİ çok memnunum bir güne aracımı teslim ettiler...
walla benim kaskom en fullu,poliçemde yan sanayi vs gibi birşey yazmadığı için itiraz ettim biraz da cazgırlık yaptım :) acenta tmm siz sıkıntı yapmayın biz halledicez dedi,ben aracı teslim almaya gitmeden servisten aradılar şimdi eksper aradı hasarsızlığınız bozulmuyor die bilgi verdi
valla bilmiyorum ama ben de era vardı tatil dönüşü burdurda yolda kaldım turboyu elimize aldık HDİ aradım 20 dk çekici geldi en yakın hyundai yetkili servisi ısparta bozal hyundai aracım çekildi havalimanı olmadığından otobüs biletlerim ayarlandı aracım orada yapıldı tel açıldı aracınız hazır diye dönüş biletim alındı gittim aracımı aldım ve geldim...
1.500 TL verdim o sene ama fazlasıyla karşılığını gördüm ( askerlik ve 30 yaş dolayı)
önemli olan şey acenta ile olan ilişkilerin ümran ablam var sağolsun ararım direk halleder call centerla bile işim yok :D
olması gereken olmuş ;)
Zaten cam hasarına eksper gelmesi ayrı bir olay :D Hoş Araç scenic cam kaç paradır bilemem ama çalıştığım yerlerde eksper çok nadir gelirdi