Bende modifiyemden biliyordum gerçekten çok üzüldüm.. :(
Allah Rahmet Eylesin.
Ailesine dayanma gücü versin.. :(
Printable View
Bende modifiyemden biliyordum gerçekten çok üzüldüm.. :(
Allah Rahmet Eylesin.
Ailesine dayanma gücü versin.. :(
cenaze birazdan Atatürk havaalanına inecek ordanda evine gidecek yarın sabahta çorluya yola çıkacak cenazeyi almaya koray hakan ve kadir gittiler
allah rahmet eğlesin :(
ulan offff be inanmıyorum ya acayıp uzuldum ya .. : ( Allah rahmet eylesin.. Allah ailesine sabır versın....
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara ailesine sabirlar versin.
bugun ne bu boyle kara haber, kara haber allahim hayirlar yaz insallah.
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin alperim mekanın cennet olsun...
Arkadaşlar cenaze töreni pazar günü öğle namazından sonra çorlu da olacakmış, Alper Abinin ailesi bu şekilde düşünmüşler şuanda. bi değişiklik olursa yine haberdar edeceğiz sizi, muhtemelen telefonla ztn haberlerini alıyordur sevenleri fakat son vazifemiz olarak Alper Abimi yazlız bırakmayalım..
Allah rahmet eylesin.
Alperimin Cenazesi 23 Mayıs Pazar günü Öğle namazında Çorlu Deregündüzlü köyünde defnedilecektir
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
tüm yakınlarına, arkadaslara rabbim sabır versin :(
Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin
modifiyemde nickini gorunce ne yazmis diye acip okudugum 2 ya da 3 insandan biriydi, fikirlerine dusuncelerine onem verirdim. hic tanimiyorum ama yakinimi kaybetmis gibi hissettim, sok oldum!
huzur icinde yatsin...
ALLAH rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin,sevenlerine sabır versin :(
allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.Sevenlerine,yakınlarına sabır versin:(
Nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin, Yüzyüze tanışamasakta Forum ortamınlarından sevdiğimiz abimizdi...
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
hmmm ben de nerden biliyorum diordum modifiyem nickinden hatırladım allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Alper :(:( Halen şoktayım:(
Allah Rahmet Eylesin..
Mekanı cennet olsun allah rahmet eglesın
Az mı maç yaptık,az mı bağırdık Galatasaray diye
şoktayım fena halde
başımız sağolsun...
Duyunca bi garip oldum ne diyeceğimi bilemiyorum. Hepimizin başı sağolsun.
Hala kabullenemedim ...
Uzun zamandır böyle üzüldüğümü hatırlamıyorum..
Adana'daki Tarkim Uçuş Okulu'nda geçen yaz bende büyük bi kaza atlattım kalktığımız uçağın inş takımları açılmadı onları hallettik sigorta kutsu alev altı flaplar sorun cıkardı bizde büyük kazanın eşiğinden döndük ve bizden bir ay sonra haberini aldık bizim sorun yaşadığımız uçakta düştü onda Allah tan ölü yoktu...Allah c.c. gani gani rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...
çok çok çok üzüldüm. Alperi toplasan 3-5 kere görmüşümdür ama adam gibi adam olduğunu anlamak için 1 kere görüşmek bile yeterliydi. Allah gani gani rahmet eylesin.
:( sabah sabah tanımadıgım halde çok kötü oldum allah sevenlerine sabır kendine rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin..
başınız sağolsın, Allah yakınlarına ve sevdiklerine sabır versin....
Modifiyemden tanırdım kendisini Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
abi sevmiyorum işte ben uçakları yaaaa :( :( babam yurt dışına gitti 3 gün sonra gelicek sağ salim gitmiş ama beynimi yiyolar sanki nası yapıcam bilmiyorum düşünmekten alamıyorum kendimi
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah geride kalanlarına uzun ömürler versin allah ailesine sabır versin :( :( :( :(
Allah rahmet eylesin cok acı bır durum ya Allah kımseye bole anı olumler vermesın..:(
şu çocuğun yüzünün güzelliğine bak yazık oldu gencecik valla başımız sağolsun :(