derı kaplama 1ootl fazlası boş para
Printable View
derı kaplama 1ootl fazlası boş para
izmir için geçerli gerçi ama 3.sanayide ercü(tam hatırlamıyorum) 150 lira demişti.referanslarına baktığımda oldukça başarılıydı
ya ızmırde alcantra yapan varmı:)
Evet clionuz gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullanın.:)
Maslağı öneren arkadaşların verdikleri adreslerin de işçiliğinin iyi ,tatminkar olduğuna eminim ama sanırım artcara gidicem arkadaşlar 130 lira gibi bir fiyat dediler zaten önceden de duymuştum aklıma yattı gibi.Herkese çok teşekkür ederim:)
şimdi kartı da buldum, telefonu falan yazayım izmir'den soranlar için:
gmd
mustafa hasçalışkan
0535 217 7180
0536 797 5576
0555 261 7255
0232 486 0478
koordinatlarına kadar verdim, bu hizmeti de kimse yapmaz :)
http://maps.google.com/maps?f=q&sour...7&z=17&iwloc=A
valla ben hata yaptım gittim siyah sedef kaplattım sanki elektrik bandı kaplamış gibi oldu :(
peki önceden deri direksiyon olmayan araca kaplama mümkünmü ?mümkündür tabi de ekstra bi işçilik gerektirirmi?ve daha matlığı dahi gitmemiş sıfır görünümünü koruyan simide deri kaplamaya değermi??:D
deri olmayan direksiyonda kaplanıyor
Her zamanki gibi ARTCAR derim ;)
Maslakta Mevlüt oto döşeme var, cok düzgün insanlar orayı da tavsiye ederim ;)
Antalya'da bu işi yapan bi yer var mı? Olmadı İzmir'de yaptırıcam mecbur
Sadece dikeksiyon mu 450 tl yaptırdın ?
Adanada bir abimiz cokda guzel yapıor 100 tl ye
Valla hiç foto çekmedim. Ama tavsiyem siyah yapmayın. İlk 2-3 ay off çok güzel bişli yaptım be diyorsunuz ama sonra içerisi çok boğuluyo. Antrasit gri ile tekrar değiştirmeyi düşünüyorum tekrar ArtCar'da.
Artcar'ı bende tavsiye ederim. İzmir'den kalkıp gittim, hakkını verdiler.
Direksiyonlarıda aynı şekilde gönderiyoruz, uygun fiyata çok iyi işçilikle kaplayıp gönderiyorlar.
izmirde yapan varmı bunu işini güzel şekilde yapan nubuk alkantra fln deri kaplayan?
Seneler önce aracımın döşemelerini ART-CAR'da yaptırdım. Aradan bunca zaman geçmesine rağmen en ufak bir deformasyon, eskime, buruşma yok.
güncel deri direksiyon kaplatan ve fiyatları konsunda yardımcı olabılecek arkadaslar varmı
100 tl çok iyi bir fiyat bence
herkez art ı cok övüyor .bir gun kel mevlütü aldatıp yaptırıp gorcem merak edıyorum :D
100 tl çok iyi bir fiyat bence
avcılarda olan arkadaşlara yardımcı olurum düşünen olursa
izmirde yaptırmak isteyenlere tavsiye işçilik harika fiyat uygun direksiyon + vites körüğü takım yaptırdım 150TL siyah deri kırmızı dikiş
Not: direksiyon pertti dolgu yaptı öyle kapladı boş yerlerini o derece :)
ZMR DREKSYON KAPLAMA
0(533)2626833
defarmasyon oluşmuş bir normal direksiyonu eski haline çevirmeleri gibi bir şans var mı yoksa yeni direksiyon simidi almak mı lazım?
isteyen olursa trabzonda yardımcı olurum direksiyon kaplamada ve diğer döşeme işlerinde.
Ankara'da yatırabileceğimiz bildiğiniz yer var mı?
hazır konusu açılmışken ben de alcantra direksiyon için bilgi almak istiyorum. uzun zamandır araştırıyorum, bazıları çok memnun bazıları ise çok çabuk deforme olduğunu söylüyor. kullanıcı yorumlarını öğrenebilirsem çok memnun olurum
erdal otoyu ben de duymuştum. işçilikleri oldukça iyiymiş ancak tek tip deri varmış ve fiyat bana da biraz pahalı geldi.