olm şu paypaylı gösterin bana bascam parayı alcam bi mustang vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı
Printable View
olm şu paypaylı gösterin bana bascam parayı alcam bi mustang vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı
arabamın bütün bakımlarını yaptırdım şu anda tam istediğim kıvamda varsa denemek isteyen deniyebilirim
net 10 sn zamanım var şu anda ufaktan kurcalıyayım ben şu arabayı
geliyorum bi deneyelim :D
odayı aç sen geliyorum
gerçi benimde yvaşatn body ye girişme lazım. arabayı hafifletmek lazık yay yada coilover bunlar büyük etken :D
açtım odayı
ben hafifletmeye başliyorum hafiften nos suz 9 lara düşeyim :D:D
özgür senlede deniyelim istersen oda açıyorum
akşama deneriz artık,zaten despe beni 2-3boy geçiyo,yavaş kalırım sana baya:D
dönüşüm muhteşem olacak bekleyin:D
tamam ehehe :D
215 hp N/A devam 0.300 daha indirdim, tam 13 saniyem stage3 egzantrik için altyapı hazırlıyorum :D
membership almak farz oldu artık karbon bagaj alamıyorum param var olucak şey değil
aynı dert den ben de de var yaa:D
ben bişey merak ediyorum ben şimdi bitane eg kasa alsam bu aracımdaki motoru eg kasaya koya bilirmiyim acaba tegi de motorsuz satabilirmiyim :)
bide araba alamıyorum eg kasa yada ek kasa araçların fiyatları çıkmıyo sadece N\A yazıyo nasıl alcaz onları fiyatı belli değil?
peki eg yada ek kasa nasıl alıcam fiyatları yok sadece na yazıyo :)
paypal yada 2. el alacaksın
oyun kontrolleri hakkinda yardim lüften?
coilover aldım sonunda fena oldu görünüşü
ya arkadaslar bi ince yardimci oluverin ya.
simdi arabanın motoru bittimi yagı bittimi yada bi problem oldumu nerden alyıoruz ?
bide para yapmak icin turnuvalara gircez de. giris sifresinden sonra biseler istiyo saniyelerle alakali orayı kavramadım ne yapsam brakeout dio :S
nasil gelisiriz sole bi annatabilcek varmı ?
despe deniyelim bakalım varmı gelişme?
aracının motorundaki sıkıntıları bakımlarını haritadan shop a girip repair shop tan görüyosun zaten sana toplam masrafı gösteriyo...
turnuvara şifreyi girdikten sonra çıkan bölüme 400 mt süreni yazıyosun dielimki 13.500 yazdın o süreye en yakın zamanı yaparsan kazanıyosun tabi süren 13.500 altına düşmemesi lazım yazdığın sürenin üstünde olursa kazanırsın örnek 13.500 yazdın kalkıştada 13.560 yaptın o zaman kazanırsın
inş anlatabilmişimdir:)
k20 ye turboda en uygun sıkıştırma hangisi 9 gibi geliyo bana ama net bi cevabı olan varmı ?