tmm kalkıyorum. Stock arabayla iyi değerde yapıyorum ama para kazanamıyorum :S
Printable View
tmm kalkıyorum. Stock arabayla iyi değerde yapıyorum ama para kazanamıyorum :S
emreciğim bu arada diğer şehir kaç para newburge dan sonraki 15.000 dolar da diğeri ne kadar?
haha tabi senin şanzımanın lastiğin vs. var. araban hafif :)
ben şu an sadece motor içi ile uğraşıyorum. çok güzel testler yapıyorum. egzoz boyutlarını filtreleri vs. deniyorum o yüzden benden bikaç gün daha iyi sonuçlar beklemeyin. çünkü turnuva yapıp parça alıp testlere harcıyorum :)
bu arada 2,160 puanım var. şehir açmak için aldım :) birde alamadığım parçaları alabilmek için :)
yeni hedefim mavi şehirdeki parçalarla full built yapmak. para kazanarak. sonrasında yeşil şehir e geçmek :)
şu an k24 alıp full built yapabilirim :) fakat k20 de ne göreceğimi merak ediyorum :) bu oyunu uzun süre oynayacağım anlaşılan :)
sanırım para biriktirip şehir açmak biraz aptallık sadece şehirler için bile paypal almak gerekiyor membership aldın mı peki?
parayla puanı nasıl satın alıyosunuz bide bana sölerseniz sevinirim :)
tuğral burda yarışma !!! az evvel seni geçmişim şimdi fark ettim :)
turnuva da yarış parayı orda kazanırsın bi önceki sayfada anlattım :)
evet alabiliyorsun :)
istersem şu yeşil şehirden puan ile k20a2 için yapılmış 42 psi lık turbo alabilirim :D
yaa ben hiç kasmayayım :) yeşil şehiride açayım. sonra puan ile toplarım arabayı :D
mavi şehirde full built yapmak çok zaman alıcak bide boşa masraf :)
sonra alayınıza saplarım diyosun yani hahahaha:D
Abi çok dumura uğradım ben :D K24 sadece memberlar için bende member almamıştım :D Şuan 16 sn yapan bi EG m var :D :D :D
Cihat nasıl yapcaz gidip 5 dolar için e.f.t. yapamam şimdi :) Eg ye b18c5 koyayım diyorum hadi gel bi beyin fırtınası yapalım burda :)
Yada B18C5 Setup'ı lazım bana Eg için :icon_tup:
paypal ile net üzerinden puan alıyorsun.
misal.
500 biriktirip sarı şehri
15000 biriktirip mavi şehri
50.000 biriktirip yeşil şehri
açman gerekir.
ben uğraşmayayım dersen ğer. bu şehirlei sırası ile alman gerekir.
haritadan kırmızı kutu içinde for sale yazan yere tıkla.
oçılan pencereden options a tıkla, ve paran var ise yeşil ile al, paran yok ise sarı olanın üzerinde get point se tıkla, o snei satın alma sayfasına yönlendirecek. ihtiyaç duyduğun puana karşılık gelen kutuya tıkla. ve o seni satın alma seçenekleri sayfasına yönlendirecek. ister kredi kartı ile ister paypal üzerinden alabilirsin.
daha satın alırken yazdığın mail adresine mail gelecek. burada şifre var.
bu şifre ile harita sayfasında, sol üst köşede sarı çerçeve içinde your purchase yazan yere şifreni gir ve turuncu active butanona tıkla. ve puanın hesabına yüklensin.
umarım anlatabilmişimdir :)
nasıl şehir acılıyo? arkadaslar ?
ya bu para 50 50 artıyo 300 dolar anca yaptım .. egsoz bıle yok o paraya:) yok mu kolay bi yolu :) direk 5000 bin felan olsun hile hurda herşeye açığım :D
Alamıyorsun k24 için membership lazım :)
Kanka 50 50 kazanıyorsun her yarışta turnuvada finalide kazanırsan 500 dolar direk geliyor ;)
Haritada kızmızı olarak Buy me olan yere tıkla options a tıkla ordan alabilirsin
:D Aslında kolay ya :) Olay şu aracınızla hep aynı zamanı yapmaya çalışın.
O yeşil yerin aynı noktasından aynı şekilde kalkmaya çalışın ki sn niz hep yakın değerde olsun.Yakın değerde mesela 15.800 leri çıkarıyorsanız turnuvaya gidince başlamadan ilk zaman yazdığınız time yerine 15.75 yazın :) Bakın görün ne kadar kolay :icon_tup:
Şehirlerde boş boş gezip gece roll yapamıyomuyuz?
vayy despeyide kaybettik:)
ortak kampa girdim şimdi burma burma bıyıklar teg alayını ayıklar:D