kanka benim specleri yapsana 481 hp 350nm tork teg ile 9.700 9.800 yürüyorum nos suz eg dahada iyi yürür
Printable View
yada yeşil şehride aç çok güzel bir setup um var yeşil şehir için 600 bg civarı gezer takriben 7 sn ler yaparsın
beyler membership aldık dielim ardından k24a2 almak için shop a gittik ama fiyat yazmıo sadece oyun parası ile mi alınabilio yoksa dier şehirlerde varmı?
Kanka şunuda ekle k24 için membership lazım :icon_tup:
Bu arada member olunca discount(indirim) de oluyor parçalarla yani 20 dolar verdikten sonra 5 dolar daha verinki adam gibi işe yarasın :)
Şehir açman lazım kardeşim ama şimdi şehir açmaya kasma daha para biriktir 2 şehir seni baya bi götürür neredeyse aşağı yukarı 450 leri görüyorsun zaten :)
yani bizim k24 hayal ölemi...
toreno/newburge teki parçalar ile 9 küsür sn yürüyorum olabilecek en üst sınır ki bir hayli idare eder
aynen bizim takım kurmamız lazım..
800 turnuvada ılk rakıbımı gectım :D:D:D
edit 2nci rakibimide geçtimm
ek güzel yürüo
paypal yapmayın arkadaşlar gerçekten keyfi kaçıyor oyunun . ama membersjip alın 7 lira bir paket sigar parası onun bir zararı olmaz. memberhsip iyidir . hem indirim de oluyor
oyunun fanlarında bir düşüş seziyorum çok fazla aktif değiller :D :D :D
800 lük turnuvayı kazandım ondada bişey yokmuş oynamayan güçlü arabayla oynasın ama nos basmasın...
800 lue daha kalkmıo benımkı :D bıraz daha yuklemem lazım gercı ole rast gele alıyom ne halta yaradıgını bılmeden ama sımdılık daha ıyı gıdıo :D
ya gereksiz boşversene 5 buçuk saniye ya kalkışla finiş bi oluo..yandanki radarda arabayı takip etmek imkansız.