bi kaç zmandır bakıyorum 90 model 520i 525i lere cok sevdigim bi kasa fakat cevremden son alıcısı olursun gibi şeyler duyuyorum ne yapmam lazım o paraya 2000 model clio 1.6 16 valf tek kapılar var ne yapmalıyım fikir almak istiyorum sizlerden
bi kaç zmandır bakıyorum 90 model 520i 525i lere cok sevdigim bi kasa fakat cevremden son alıcısı olursun gibi şeyler duyuyorum ne yapmam lazım o paraya 2000 model clio 1.6 16 valf tek kapılar var ne yapmalıyım fikir almak istiyorum sizlerden
bence de clio sana daha iyi gidicektir ha yok arkadan itiş olsun dersen ayrı..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
arkadaşım almıştı zamanında her akşam dükkanı tamirci ile beraber kapatıyorlardıen son beraber içerlerken gördüm o derece ahbap oldular
en sonunda sattı alan adama acıdım ne günahı vardı acaba
tabi hepsi böyle değildir ama bu öyle bişeydi
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
BMW yi bi aldığın gün mutlu olursun bi de sattığın gün(çok sevdiğim bi söz)
benim eski arabamı alabilirsin , galerinin birinde duruyosorunlu olduklarına katılmıyorum , herşeyi kararında ve tam olarak yaparsan değiştirdiğin parça 30 sene bozulmadan gider.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0933457/detay/ koymuşlar ilana![]()
Bende öyle düşünüyodum. Hatta ucuza m3 bile almayı düşünüyodum.Mantıklı düşünününce vazgeçtim.Clio al tek kapı filtre kitini yap temiz temiz bin.Hatta lpg de taktır![]()
e34 iyidir , motorunun sesi iştah açar , al temizinden bir tane , hem hevesini almış olursun hemde canın sıkılınca satarsın
Bütün arabalarım BMW olmasına ve yılbaşından sora e36 cabrio alıcagıma rağmen clio al boşver girme hiç![]()
ne cliosu bee napcan o karton kutuyu
her arabanın bi hastası alıcısı vardır elimde kalır korkusuyla yaşama 1-2 fazla verip temiz bişey bulmaya çalış acele etme
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)