Allah rahmet eğlesin, yakınlarına sabır versin
Printable View
Allah rahmet eğlesin, yakınlarına sabır versin
Allah Rahmet eylesin sevdiğim bi arkadaştı mekanı cennet olsun...:(
Allah rahmet eylesin
kemer yolundan en son 1.5 sene önce geçmiştik ve hala demekki yol çalışmaları devam ediyor :s
allah rahmet eylesin tanışmışlıgımız vardı cok üzüldüm sabah sabah ya......
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin yattığı yerler cennet olsun.dikkat etmekte fayda var....
Msnde hep toyata muhabbeti yapardık.. T-sport derdi başka bişe demezdi.
Çok üzüldüm gerçekten :( Allah mekanını cennet eylesin. Geride kalanlara sabır versin Allahım :(:(
Amin Uğur abi :(:(:(
kararda değişiklik oldu ıspartadan vazgeçildi kardeşimiz dün gece 4 gibi uçaga bindirilip istanbulda gömülecekmiş,orada akrabaları varmışş...birde cenaze arabasındaki tutanağa göre olay 2 de oluyor ve kardeşim 5 e kadar dayanmış hatta olay yerine ilk gelen ambulans yerine cenaze arabasi ve kaldırılken bile nabzı zayıfta olsa atıyor diye yazıyordu ve birde olay yerinde yabancı 3 tane eşya bulunmuş kimin olduğu belirlenemeyen.....
allahın belaları o 3 saat boyunca 1 kişide mi görmedi bunları bi kişidemi yardım etmedi bu ne ihmalsizlik olay yerine ilk cenaze arabasımı getirilir...yazıklar olsun yazıklar....
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah :(
Allah rahmet eylesin :(
Otomobillerdeki konusunu okurken pat diye Alla rahmet eyleisn yazmış biri..Şaka yapıyor zannettim.
Sonra bir araştırdım ki doğru imiş..
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun..Diğer merhumların da ..
ben yazmıştım. ne kadar yazık. heyecanlı heyecanlı yazmış sayfalarca. kendi gitti konusu kaldı. bugün yarın 4. 5. sayfaya geriler kaybolur gider sevdiği aracının konusuda. çok acı...
Off Off içim yandı bizde komşumuzu o yolda kaybetmiştik Tekirova ile Kemer arasında feci virajlar var asfalttan dolayı savrulma riski çok lastikler bitik durumda ise hata affetmez o nalet yol aman arkadaşlar dikkatli olalım yollar geniş ve viraj yapıcam diye pat diye girerim diyosunuz ama ne yazıkki hata affetmiyo o yol Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun gerçekten çok üzüldüm. :(
Bahsedilen yolda ben coilover takılı Type-R ile gazlamıştım. Viraj yapısı ile maalesef çok cezbediyo ve insanı fazlasıyla gaza getiriyo. Ama yolun eğimi cidden çok dengesiz bu yolu kullanan arkadaşlar gerçekten çok dikkatli olsun üzücü olaylar yaşamayalım tekrar.
Eğim ve asfalt direk yanıltıyo çünkü virajın en sert yerinde yol birden eğimi baris hissettiriyo hafif engebelerle savurma ihtimali artıyo bundan dolayı , daha önceki aracımla olympostan dönüyoruz 3 kişi kemere doğru hızım 170 180 viraja girdim Allahtan eğimi farkedip direksiyona asıldım hafif bi kıç atmayla kurtarmıştım bidahada cesaret etmedim şimdiki arabamla hiç şakası olmaz Allah korusun aman diyim :(
allah gani gani rahmet eğlesin .. kalanlarına sabır versin .. bu aralar bir beladır gidiyor ardı ardına ölüm haberleri ..
Allah rahmet eylesin.. Malesef ecel geldimi herşey bahane.. Çok gençmiş ama yaşayacak o kadar şey varken.. :(