ayrıca sondakika haberi kınıyorum cesetler yerine cenazeler yazılması lazım...
Printable View
ayrıca sondakika haberi kınıyorum cesetler yerine cenazeler yazılması lazım...
Allah rahmet eylesin :(
mekanı cennet olsun Allah geride kalanlarina sabir versn.
Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah,geride kalanlarına sabır versin..
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
sasırdım kaldımm bırseyler oluyor 3 gun ıcersınde ölum hbrı aldık sasırdım kaldım yaa
allah rahmey eylesın mekanı cennet olsun uzucu durum
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin gitti körpecik cocuk :S allah ailesine sabır versin nasıl olmuş kaza ?
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ...
allah rahmet eylesin..geride kalanlara sabır versin
allah rahmet eylesin yaşı çok gençti..
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin.
Kardeşim hep benim yüzümden oldu bunlar akşam sana yalvardım yakardım ikna edemedim benle gel diye....tuturdun arkadaşın korolla ile takılıcam die ve hayatında ilk defa beni dinlemedin oldumu kardeşim şimdi bunlar
Kardeşlerin bitanesi...nur içinde yatarsın inş hep kalbimizde olacaksın
arkadaşklar şuanda elim ayağım titriyor yazamıyorum demin kardeşim burağı son kez gördüm morgta buz gibiydin nerde o sıcak kanlılığın burak.... yarında cenaze töreni var kendisiyle 6 seneden beri arkadaştık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi nasıl kötüyüm bilemezsiniz arabasına daha logosuz panjur alcaktık hepsi yalan oldu off off olayda dün akşam oldu kemer dönüşünde başka bi arkadaşımızın korollasıyla (allah rahmet eylesin) ulupınar'a dönüş için viraj içine yeni yapılan kavşakta hızını alamamışlar havada yağmurluydu (140 küsürmüş hızları) önlerine bi araba çıkmış ona çarpmaym die fren sıkıyor ve kızaklatıyor aracı ilk yolun kenarındaki taşlara sonrada polisten duydğm kadaryla havada 5-6 takla atıp tavan üstü 60 metre sürüklenip ancak durabilmişler olay yerinde hepsi ölmüş
bu arada son dakika haberi yanlış aracı süren burakğımdı ve hiç birisinde kemer yokdu.......
ben akşama kadar yokum ailesinin yanında olacağım herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim....
canım benim dün saat 14:13 te siteye girmiş en son..Allah rahmet eylesin.
tanımazdım kendisini ama ıspartalı olduğum için nicki, postları hep dikkatimi çekerdi. allah rahmet eylesin kardeşimize ve diğerlerine.
Allah Rahmet Eylesın :(