Allah c.c rahmet eylesin. Çok üzüldüm,çok gençmiş yaa:(
Printable View
Allah c.c rahmet eylesin. Çok üzüldüm,çok gençmiş yaa:(
başımız sağolsun allah ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin.sevenlerine ve ailesine ALLAH sabır versin. aynı yol güzergahında yine kaza olmuş bugün. toptancımız görmüş , kazazedelerde önemli bişey yokmuş sanırım ama dikkat etmek lazım..kemer-kumluca arası tehlikeli oldu bugünlerde..
Kardeşim benim mekanı cennet olsun.saatlerce süren toyota muhabbetlerimizi seni çok özlicem :( :(
inanasım gelmiyorya kardeşim dedigim beraber planlar yaptıgımız adamın haberini almak cok koyuyo insana mekanı cennet olsun unutmayacgız onu...(ersu çelebi)
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah :(
allah rahmet eylesin acı haberler üst üste lütfen dikkat :(
Allah rahmet eylesin 2 gunde 3 olum haberi ...
bu ne böyle yaa off allah rahmet eylesin :(
arkadaşlar ailesinin yanından geldim şimdi babası oğuz amcayi bi nebze olsun sakinleştirmeye çalıştım ama nafile havva teyzede annesi sakinleştiricilerde duruyor...çok kötüler bi evin bi oğluydu başka kardeşide yoktu...kendisine okadar yalvardım gitme o corrolla ile beni satıp dedim ama ilk defa kırdı beni ve gelmedi...kafama tüküreyim keşke dövseydimde elini ayağını kırsaydım o arabaya bindirmeseyim onları kendimiz takılsaydık şuanda forumda online olacakti kendisi ve yazada yeni kasa coralla ile gezecektik sakin sakin zaten burakğım kardeşim öyle bi insan ki belki bilenleriniz vardır arabasına kıyamayan hayatta 90 ı geçmeyen birisiydi arabam eskicek die her vitesi 2500dd atardı ve tanıdğm en tedbirli ve usta şöfördü ve burak hayatında ilk defa gerçekten ilk defa hız yaptı ve ölümü oldu ve zamanında derdi bana corolla uğruna toyota içinde ölcem die bende hep döverdim tvbe de die allah güzel ölüm nasip ettsin derdim yazık oldı ahh burağım ahh şimdi seni geri getirsin bakalım 1 metal parçası geri getirsin............
allah rahmet eylesin :(
siz ne kadar gitmesine engel olmaya çalışsanızda bu olacakmış..Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
allah rahmet eylesin.
hepimizin başı sagolsun
allah rahmet eylesin
dikkat etmek lazım gerçekten de
Allah rahmet eylesin
http://img36.imageshack.us/i/n572652...363481012.jpg/
Dünyada Ölümden başkası YALAN........
Ahh canım ahh
Hala inanamıyorum aklım almıyor su kapıdan gelcekmis gibi sanki :(
Daha gecen gün görüşmüştük ne hayallerimiz vardı ortak suanda sadece ağlıyorum..
Biraz detaylarını öğrendik yoldaki sulama yüzünden Barış akarsunun kazasına benzer bir kaza olmuş ve söylenene göre emniyet kemerleri kopmuş 1 kisi camdan fırlamış, yoldada yeni yol yapım calışması varmış yerler mıcır fakat en kötüsü yolun kenarındaki cep gelirken ortada duruyor ve yolu daraltıyor, onuda gece görmek maalesef çok zor orda uyarı falan olması gerekirdi, bunlar olması gerektiği gibi olsada Burak Kardeşimmm yanımda olurmuydu bilemiyorum :( çünkü o çok keskin ve cift yön(gidiş geliş) daracık yola, çok hızlı girmişler ibre 150 de takılı kalmış..