Lan daha yeni Adnan Racing aldım ben, hemi de 700 dolar bayıldım, bu jant Sti jantına benziyor zaten, alıp suya koysak büyümez mi? :D:D
Printable View
bigecede yiyende vardir:D
Tünay konuyu devraldı ben aradan çekiliyorum :D :D
Techturkey'de geçilen hiç bir dalga cevapsız kalmaz yeğen !
jant a 2500 veren "BADY KİT" 'e kaç para harcamıştır merak ediyorum :D
benim araçtan tenekeler kaldı onlarıda 1000 euro ya verim sana :)
Plaka FVZ93 ise (:
Hakkaten hiçbirşeyi yokmuş ortalama 13.000 gibi bir hasar kaydı gözüküyor :)
Sıra No Hasar Tarihi Hasarın Yapıldığı Yer Hasar Açıklama
2 26.11.2005 - Kasko 4.324
1 28.01.2006 - Kasko 8.204
Toplam Hasar(TL) : 12.528
üstüne birde ikibinbeşyüz avroluk jant varmış ya la :D
[QUOTE=Caesar;1434973]Hahahah :D Gardaş madem çok paran var satma arabanı çek garaja ne olacak 42.500 tl ha olmuş ha olmamış:D Bayılıyorum senin gibi tiplere 3 kuruş para biriktirip zar zor bi araba alıyosunuz ondan sonra tüm forumu ezmeye calışıyosunuz.[/QUOTE
fazla aracım oldugu için satıyorum senin gibiler babasına yalvararak arablır haddini bil de konuş ... senin gibi konuşanlar olmasa kimse burda olmaz zaten agzı olan konuşuyo torba degil ki büzesin...
kardeş kaç gündür cebelleşiyosun da tanımadıgın adamlara yok baba parası ile aldın yok hayatınızda 2500€ jant gördünmü hayatında sti a bindinmi falan diyosun da burdakilerin çoğu senın arabana yolda görse bakmaz yani başka forumlarla karıştırma burayı. ceaser e baba parası ile araba almışsın diyosunda o adam kendi parasıyla aldığı arabasını satsa su anda senın aracından 2 tane alır ;) sen akıllı ol akıllı konuş mantıklı konuş ki adam yerine koyalım seni.
hahahahahahaahah
ağzını kapat gülerken
Konuyu baştan sona zevkle okudum :) Gercekten çok keyifliydi :)
ilanı görmedım ama herkez fvz den bahsedıo sanırım:D
arkadasım kusura bakma seni tanımam ama uslubun bıraz yanlıs kimseye böle davranmanı tavsıye etmem arac sahıbı olabılırsın alacak olan arkadaş açmıs bı konu diğer arkadaşlarda yorum yapmış bu sitede herşey var ne istersen ama dostane şekilde sen de kalkıp herkese haksızlık ediyosun arabayı alacak olan kişi zaten bu yorumlara dayanarak almıycaktır belkide gelip görmek isteyecektir bende 2 sene önce aldım hiç bilmediğim bi aracı kimseyede sormadım almadan öncede belki 3-4 tane baktım içime sinen aracı aldım forumda açmış olsaydım konuyu kötüleseler bile gidip bakardım kaybedecek bişey yok çünki sende araç sahibi olarak konuşma tarzını bıraz daha farklı kullanırsan ıyı olur galiba yeni üye oldun veya bu konuyu görünce üye oldun zannedersem ama adminlein dediği gibi bazı kurallar var arkadaşım senin burda bi avuç velet dediğin insanlar senden büyük olabilir burası bir paylaşım sitesi herkez istediği konuyu açar paylaşır sende sinirlenmeden kimseye hakaret etmeden kendini savunursun.....