Şu an onumde duruyor fakat patinaj çeke çeke hayal kırıklıgından oteye gidemiyoraynaları bile yok
![]()
![]()
![]()
sizce nasıllar?
i_could...
Şu an onumde duruyor fakat patinaj çeke çeke hayal kırıklıgından oteye gidemiyoraynaları bile yok
![]()
![]()
![]()
sizce nasıllar?
i_could...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
bende aldım ama bişeye benzemiolar.. maket kartonundan ferrari galerisi yapıcam bende napiim içine koyunca dikkat çekmez çok.. tabela falanda yapıcam.. hemde dier arabaların yanında güzel durur diorm o zaman.
Sola F430 Sağa Enzo ortaya F1 şeklinde monitör önüne koydum. Uzaktan bakınca sorun yok. Para vermeden aldığımız bişi olduğu için eleştirmeye hak bulmuyorum kendimde. Hotwheels kalitesiz yapımları yüzünden eleştirilebilir.
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
bi heves dedim reklamnda herhalde 24:1 flm bunlar hemen alıyım48:1 bile diil içine edem :P depoyu doldurmuuzla kaldık.
AyB
ii en azindan depoyu doldurmussun o acidan bak birde opetinkilere ozenti sezdim birden ama gitt cok daha iyiydi. uzektan bi gordum sadece ama kalitesiz bisii olduklari belli zaten shellden benzinde almiyorum almamda![]()
Aykut hani sen onu bi arkadaşa vercektin noldu o iş![]()
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
mudavimi oldugum firma total son alti aydir oncesinde opetten aliyordum her zaman tek benzinlikden almaya ozen gosteriyorum opeti neden biraktigima gelince bir defasinda ispartaya giderken fulledim herzamanki gibi ayni benzinlikde gittim gelirken yine opetten aldim fulledim ve ankaraya geldigimde yaridan fazla benzin vardi depomda halbuki giderken neredeyse isik yanacakdi pompacida tanidik olunca soyledim sikayetimi baktim her kafadan farkli ses cikiyor birakdim bende opeti. sirket arabalarinada totalden aliyorlardi istanbul yolunda tan otonun yanindaki total ankaralilar bilirler belki oranin benzini hakkinda yetkili kisilerdende cok ii seyler duydum simdi son alti aydir orayi kullaniyorum sadece.
ya gitt i 1250ytl ye veriolar yanlıs hatırlamıyosam bu 100ytlbendede f50 var bende hayal kırıklıgına ugradım :d
2 vitesli bideonce tizbir ses çıkıyor sonra birdan tok ses ile arac hızlanıo
aşırı beslemeye giriyor şeroo
alınca bende şaşırdım biras daha buyuk olacagını dusunmustum
abi Shellin arbaaları GiTT e kurban olsun lar ... başka bişi demiorum 5 milyona eminönünden daha kalitelilerini alabilirsin
güzel bi düşünce![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)